Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Ρέ σκυλάραπα, "εξημερωμένε πίθηκα" και ΠΟΥΣΤΡΑ των Ταρτάρων, σε ... φοβήθηκε ο ... νιάχου-νιάχου ! ... ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Το βομβαρδισμό του σχολείου στη Γάζα καταδίκασε ο Λευκός Οίκος
   Ο Λευκός Οίκος καταδίκασε σήμερα τον βομβαρδισμό ενός σχολείου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Γάζα, ενώ κατήγγειλε ότι «οι χιλιάδες Παλαιστίνιοι» που κλήθηκαν από τον ισραηλινό στρατό να απομακρυνθούν από τις εστίες τους δεν θα είναι ασφαλείς στα καταφύγια του ΟΗΕ. 
   «Οι ΗΠΑ καταδικάζουν το βομβαρδισμό ενός σχολείου της Υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών για την Αρωγή στους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (UNRWA) στη Γάζα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό αθώων Παλαιστινίων –περιλαμβανομένων παιδιών– και εργαζομένων του ΟΗΕ» δήλωσε η Μπερναντέτ Μίχαν, η εκπρόσωπος Τύπου του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της αμερικανικής προεδρίας. 
    «Ανησυχούμε βαθύτατα καθώς χιλιάδες εσωτερικά εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι που κλήθηκαν από τον ισραηλινό στρατό να εγκαταλείψουν τις εστίες τους δεν είναι ασφαλείς στα καταφύγια που έχει εγκαταστήσει ο ΟΗΕ στη Γάζα», υπογράμμισε η ίδια. 
    Οι ΗΠΑ κατήγγειλαν επίσης εκείνους που κρύβουν όπλα μέσα στις εγκαταστάσεις του ΟΗΕ, τονίζοντας ότι η ενέργεια αυτή αντίκειται στην ουδετερότητα των Ηνωμένων Εθνών. 
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.