Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

Αποτελεί ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίον και τούτου ένεκεν η συμπεριφορά του προς τους ... Ανθρώπους ομοιάζει προς συμπεριφορά ... πιθηκό-σκυλου ή ... φιδιού ... Τά άλλα, ως το ... χαριτωμένον περί ... αυταρχικού, "άφησέ τα σε κάνα ψυχολόγο" ... Αντελήφθης, ώ ... "αντικειμενικέ ... μαχαλό-μαγκα" ; ...

Ο αυταρχικός Mr ζούγκεμπερκ (facebook)

   Είναι γνωστό σε όλους ότι όταν ο υπάλληλος είναι πικραμένος με το αφεντικό, ή όταν θέλει να βγάλει εύκολο και γρήγορο χρήμα, γράφει ένα βιβλίο στο οποίο στην κυριολεξία «θάβει» τον πρώην εργοδότη του.
   Αυτή την τακτική θέλησε να ακολουθήσει και μία πρώην υπάλληλος του Ζούκερμπεργκ η οποία αποφάσισε να τον… κάψει!
    Σύμφωνα με το βιβλίο τής γυναίκας με το κωδικό όνομα «υπάλληλος # 30», ο δημιουργός του Facebook, συνήθιζε να απειλεί τους εργαζόμενους της εταιρείας του λέγοντας ότι θα τους κόψει τα κεφάλια με ένα σπαθί Σαμουράι που είχε στο γραφείο του.
    Περιγράφει επίσης τον τότε 23χρονο επιχειρηματία, να ρίχνει νερό στον υπολογιστή ενός μηχανικού της εταιρείας λέγοντας του ότι αυτό που κάνει είναι «σκ@τ@» και καλά θα κάνει να το ξεκινήσει από την αρχή.
    Η νεαρή συγγραφέας έμεινε στην εταιρεία έξι μήνες οπότε και απολύθηκε χάνοντας το μερίδιο του 0,1 % που της αναλογούσε και που ισοδυναμούσε με 101 εκατομμύρια δολάρια!
    Εκπρόσωπος του facebook αρνήθηκε να απαντήσει στους ισχυρισμούς της…. πικραμένης!
    Τώρα εξηγούνται όλα..
         μακελειό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.