Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

"Για να έχουμε όλοι υψηλή ποιότητα ζωής", ώ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίε, "πρέπει να υπάρχουν λιγότεροι", ... έως ούτε ... ένας, ... γόνοι των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ερπετών της ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ατλαντίδος εντός της Κοινωνίας των Ανθρώπων ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, τα φίδια με τα φίδια και τα πιθηκό-σκυλα με τους πιθήκους και τους σκύλους ! Επειδή, όμως, αποτελείς ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίον, ... ΨΕΥΔΕΣΑΙ ! "Σιγά μην σας έπιασε ... κόψιμο" για την ... ποιότητα της ζωής ... Αυτοκρατορία θέλετε, να ιδρύσετε, πλήρως ελεγχομένη από εσάς τους ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ερπετο-εβραίους και την ... ΓΙΔΟ-ΠΟΥΣΤΡΑ ! Αλλά ... Αυτοκρατορία ... απαλλαγμένη από ... άλλες Αυτοκρατορίες, ως η των γαμημένων από σάς πολιτειών, η Ρωσική, η σινεζική, η Ινδική, η Βραζιλιάνικη, η γερμανική, η γαλική, η πουστρο-αγγλική, κλπ ! Κάτι το οποίον μόνον ένας ... Παγκόσμιος Πόλεμος θα σας ... εξασφαλίση ... Έτσι δεν είναι, ώ ΠΟΥΤΑΝΟ-γέννημα τζών χόλντρεν ; ...

Απίστευτο βίντεο – Σύμβουλος του ομπάμα στηρίζει τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού βάζοντας θανατηφόρες χημικές ουσιές στο φαΐ μας !

xoldren

   Ο Τζων Χόλντρεν, επιστημονικός σύμβουλος του μπαράκ ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας “ξεκάνουν” πριν την ώρα μας.
   Ο κύριος αυτός ζητάει άδειες για γεννήσεις (!), και την ίδρυση ενός πλανητικού καθεστώτος !
   Και περιφέρεται ελεύθερος στον λευκό οίκο
   makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.