Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Εάν επρόκειτο περί Αεροπλοίων της Μαλαισίας, τότε θα ήτο πολύ πιθανόν ; Γιατί ; ... Ρίψατε "έν βλέφαρον" εις την επομένην ανάρτησιν, ΜΗΔΟΛΩΣ ... διαθοθείσαν εις τα ... Πατριωτικά Ιστολόγια ! ... (Ε)

Στατιστική και συμπτώσεις

Πόσο πιθανό είναι, να πέσουν

τρία αεροπλάνα σε οκτώ ημέρες ;       

Πόσο πιθανό είναι να πέσουν τρία αεροπλάνα σε οκτώ ημέρες;


Πολλοί άνθρωποι ίσως αρχίσουν να αναρωτιούνται πόσο ασφαλές είναι να πετάει κανείς αυτές τις ημέρες, έπειτα από τη συντριβή τριών επιβατικών αεροπλάνων σε διάστημα οκτώ ημερών. Στην πραγματικότητα όμως αυτή η σύμπτωση δεν είναι τόσο απίθανη, και τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ασφάλεια των πτήσεων.
Το να πεθάνει κανείς στην επόμενη πτήση είναι πιο απίθανο από το να γίνει πρωθυπουργός
Συνολικά 462 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα οκτώ ημερών, πρώτα στη μαλαισιανή πτήση MH17 που κατερρίφθη στην Ουκρανία στις 17 Ιουλίου, έπειτα στην πτώση αεροπλάνου στην Ταϊβάν επτά μέρες αργότερα, και τέλος στην εξαφάνιση μιας ακόμα επιβατικής πτήσης, που ταξίδευε προς την Αλγερία, στις 24 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του δικτυακού τόπου Plane Crash Info, ο οποίος συγκεντρώνει στοιχεία για τα αεροπορικά ατυχήματα, την τελευταία δεκαετία έχουν χαθεί 91 επιβατικά αεροπλάνα με περισσότερους από 18 επιβάτες το καθένα.

(Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον)
Επιμέλεια: Βαγγέλης Πρατικάκης
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.