Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Η σκουπιδο-βρετανία ...

Η Αιτία του Ανθελληνισμού των ... «ντυμένων» ...

   Ως γνωρίζωσιν οι, γνώσεις και νούν έχοντες, ΄Ελληνες και νεο-έλληνες, συχνώς πληροφορούμεθα περί ανθ-Ελληνικών πράξεων, επισυμβάντων εις το ηνωμένον βασίλειον βαρβάρων (ή βρετανίαν ή αγγλο-σαξωνίαν), είτε εκπορευομένων εκείθεν.
   Δείγματα ανθελληνικών πράξεων αποτελούν :
1) Η ανθελληνική θέσις εκάστης Κυβερνήσεως της Χώρας αυτής έναντι των εθνικών συμφερόντων της Πατρίδος ημών (ως π.χ. πρόβλημα «τουρκικόν», «σκοπιανόν», "βουλγαρικόν", 
"αλβανικόν", κλπ, κλπ.), αν και είμεθα ... σύμμαχοι μετ’ αυτής ...
2) Η, προκλητική, συμπεριφορά της Δικηγόρου, και συζύγου του Πρωθυπουργού, τότε, του ηνωμένου βασιλείου βαρβάρων, μπλερ, η οποία ανέλαβεν την υπεράσπισιν, ενώπιον των Αρχών της χώρας της, όσων αγγλο-σαξώνων, ήτοι σκυθών, ηγόρασαν ακίνητα, ιδιοκτησίας Ελλήνων της Κύπρου, κείμενα εντός των, υπό των τούρκων κατεχομένων, περιοχών της νήσου της Αφροδίτης (ουχί, δε, της ... φατμέ ...) !
3) Η άρνησις επιστροφής των μνημείων του Ναού της Αθηνάς επί της Ακροπόλεως, τα οποία έκλεψαν και τα οποία εκθέτουν, εις κοινήν θέαν, εντός των Μουσείων των (δίκην λαφύρων ανομολογήτου Πολέμου ;) !
4) Η έκδοσις νέου βιβλίου (2008) εις την Χώραν αυτήν, ως συγγραφεύς του οποίου φέρεται ... δαβίδ τις, συμφώνως προς τας «σοφίας» του οποίου οι αρχαίοι ... Έλληνες ήσαν όλοι τους ... σοδομίται (ο εξοβελισμός της λέξεως ταύτης, και η δια της λέξεως "ομοφυλόφιλοι" αντικατάστασις αυτής, συνέβαλεν εις την απόκρυψιν της Αληθείας, περί του εις ποίαν φυλήν επαρουσιάσθη η τάσις των ανδρών προς αρσενοκοιτίαν, δεδομένου ότι τα σόδομα και τα γόμορα δεν ευρίσκοντο εις την ... Ελλάδαν ...) ! Τέλος, ουδείς ... δαβίδ συγγράφει βιβλίον περί του σοδομισμού των κατοίκων του ηνωμένου βασιλείου βαρβάρων, αρχαίων και νέων, γνωρίζωμεν, δε, την αιτίαν ...
5) Η ανακίνησις (27/9/2008), υπό μυστικών υπηρεσιών της σκουπιδο-αγγλίας, και η εμφάνισις, υπό ... ανταποκριτών εφημερίδων της εν λόγω σκουπιδο-χώρας, ζητήματος ... αυτονομίας της Κερκύρας, εμφανίζοντες ένια εβραϊκά και ανθ-Ελληνικά όντα της Κερκύρας ως επιθυμούντας την ... αυτονομίαν και την ανεξαρτησίαν εκ της ... Ελλάδος !!!
   Άπαντες οι Έλληνες, οι διατηρώσιν σώας τας φρένας, γνωρίζωσιν περί του αισθήματος μίσους εναντίον των Ελλήνων, το οποίον, κεκαλυμένως πως, κυριαρχεί επί των βρετανών. Αλλά, τίνος λόγου ένεκεν ;
   Ο Πλούταρχος παραδίδει προς ημάς την πληροφορίαν, ότι ο ΖΕΥΣ, ότε εκυριάρχησεν επί του Πλανήτου, κατόπιν του πολέμου εναντίον του αρχι-σκουπιδο-κρόνου, εγκρέμισεν αυτόν (εκ του θρόνου του Άρχοντος, ήτοι του Διοικητού, του Πλανήτου) και εφυλάκισεν αυτόν εις την ... Βρετανίαν ... !!!
   Μόνον του εφυλάκισεν τον κρόνον, εντός των ορίων της νήσου βρετανίας ; Ουχί, ασφαλώς. Μεθ’ εκείνου εφυλάκισεν και ένια των τεράτων, τα οποία είχεν δημιουργήσει, προς εξόντωσιν των Ελλήνων Ανθρώπων, κατά την διάρκειαν της Διοικήσεως εκείνου, ως παραδείγματος χάριν τους ... κύκλωπας !
   Αποδείξεις υπάρχωσιν ; (Ακούω, σχεδόν ωρυόμενον, τον, φιλύποπτον και αμφισβητίαν, Αναγνώστην)
   ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΩΣΙΝ.-
   Έως και την εποχήν ημών, τίκτονται ... κύκλωπες, μη δυνάμενοι όπως επιβιώσωσιν, και μόνον εις την ... βρετανίαν ... (MARTHA DYNSKI-KLEIN : Έγχρωμος άτλας Παιδιατρικής, σελ.348-350, «Γ. Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Α.Ε.», α.χ.) !!!
   Ώ Αναγνώστα, ο ερευνών ... ευρίσκει..., ο μη ερευνών τι να εύρη ; ...
   Μην λησμονήτε ότι, κύκλωψ (ο πολύφημος) κατέτρωγε τους, Έλληνας Ανθρώπους, συντρόφους του Οδυσσέως ...
   Πλείσται, δε, όσαι ανασκαφαί αρχαιολόγων, διενεργηθείσαι εις το ηνωμένον βασίλειον βαρβάρων προσφάτως (τα αποτελέσματα των οποίων εδημοσιεύθησαν εις τον ημερήσιον Τύπον της Ελλάδος), απεκάλυψαν, ότι, έως και τον 4ον-5ον μετά Χριστόν αιώναν, οι βρετανοί ήσαν ... κανίβαλοι !!!
   Και τί σημαίνει, ετυμολογικώς, η λέξις βρετανός ; Μα ... «ντυμένος» ... !!!
   Ποίος το λέγει ; Τούτο διδάσκεται εις τα ... σχολεία της εν λόγω σκουπιδο-χώρας υπό των διδασκάλων της ...
   Κατόπιν των ως άνω, δεν εννοώ την σκέψιν ενίων ... διεθνολόγων (ή, μήπως, κρυπτο-εβραίων ; ...)  ... αναμενόντων, εισέτι, φιλικήν τινά πράξιν εκ μέρους των ... ντυμένων ...
   Ηκούσθη τι, ανά τους αιώνας, περί φιλικής πράξεως εκ μέρους του εχθρού ; ...
   Κέντρον του ανθ-Ελληνισμού, επί του Πλανήτου τούτου, το σκουπιδο-λονδίνον εστί και ουχί τα πορδο-σόλυμα, η χονδρο-ουάσιγκτων, το βλακο-παρίσιον, η καραγκιοζο-ρώμη, το μαλακο-βερολίνον, κλπ, κλπ.-
   ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.