Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Έλεος εκ του σατανά ; Αστειεύεσθε ; ...

   Κατέστη, πλέον, του συρμού η λέξις "έλεος" !
   Θέτω εις την διάθεσιν εσού, ώ Αναγνώστα, τρία δημοσιεύματα.









   Η επίκλησις του ελέους, μετά βεβαιότητος αντικατοπτρίζει την δυσχερήν θέσιν ημών των Ελλήνων και των νεο-ελλήνων απάντων, δεχομένων αφ' ενός τας απρεπείς πράξεις ενίων νεο-ελλήνων, αφ' ετέρου την απροκάλυπτον, πλέον, εχθρότηταν "Των Σκουπιδιών του Πλανήτου".
   Αλλά εκ τίνος αιτούμεθα έλεος ;
   Τα ως άνω δημοσιεύματα, αλλά και αι ανά ημέραν ακροάσεις της επικλήσεως ταύτης, οδήγησαν εμέ εις την δημοσίευσιν ταύτην, του από 11-10-2009 ηλεκτρονικού μηνύματος εμού προς φίλην, ελαφρώς τροποποιημένην, ως εκ της ... δημοσιότητος :
   "Αγαπητή Άννα,
έλαβον το µήνυµα εσού και είδον το επισυναπτόµενον βίντεον περί του εγκλήµατος "Των Σκουπιδιών του Σύµπαντος", εν αγαστή συνεργασία µετά "Των Σκουπιδιών του Πλανήτου", το αναφερόµενον εις τα ΕΜΒΟΛΙΑ.
   Το ενεργούμενον του αρχι-σκουπιδο-κρόνου ενεφάνισεν πολλάκις (εκ του ορµητηρίου του εις την Θεσσαλονίκην), µέσω της εκποµπής του, "σηµαντικόν" επιστήµοναν βιολόγον, εκ του τέξας των γ.π.α. (συγνώµην), να δηλώνη, ενώπιον πολλών ετέρων επιστηµόνων, και δη ... παραληρούντων, ότι ο πληθυσµός του πλανήτου πρέπει, να ... µειωθή δραµατικώς και ότι τούτο µόνον µέσω της διασποράς ... ασθενειών θα καταστή δυνατόν!!!
   Το πρόγραµµα ''Των Σκουπιδιών του Πλανήτου" αναφέρεται εις πληθυσµόν της Γής µόλις 250.000.000 ανθρώπων !!!
   Τον αριθµόν τούτο προέκριναν, λόγω του γεγονότος ότι τόσοι µόνον αποτελούν τους δικούς τους, ήτοι τους ενσαρκωθέντας δαιµόνους του σατανά, τα ενσαρκωθέντα ερπετά του αρχι-σκουπιδο -κρόνου, τας ψυχάς του Θεού τας παρασυρθείσας υπ' αυτών και καταστάσας σχεδόν δαιµονικάς, τας ψυχάς του Θεού τας καταστάσας δουλικάς προς τούτους, τας ψυχάς του Θεού τας υπ' αυτών
εξαγορασθείσας, κλπ.
   Άπαντες οι λοιποί άνθρωποι, πρέπει, να εξοντωθούν, ώστε να µην έχει ο Θεός δικούς του επί της επιφανείας της Γής. Ούτως, "Τα Σκουπίδια ουρανού και γής" ελπίζουν, ότι ο Θεός δεν θα θελήση, να ασχοληθή µ' έναν Πλανήτη ... Σκουπιδιών και θα επιστρέψη εις το Σύµπαν, αφήνων και πάλιν τον Πλανήτην εις χείρας του σκουπιδο-ιαπετού ή άδωνι ή πάνα ή ιάφεθ ή ιαχβέ ή γιαχβέ, ή άτον ή χάτον, µετά της λοιπής σατανικής παρέας του τσογλανο-προµηθέα, του καραγκιοζο-άτλαντα, του ηλίθιου-επιµηθέα, της σκύλας εκάτης, του αρχι-σκουπιδο-κρόνου (πατέρα του σατανά τον ονοµάζει κάποιο Ευαγγέλιο και αποτελεί αλήθειαν), κλπ, κλπ.
   Πρόκειται περί αδιστάκτων, απανθρώπων και αντι-Θέων οντοτήτων, τα οποία επί χιλιετίας βασανίζουν, φονεύουν, τρώγουν ζωντανούς τους ανθρώπους και πίνουν το αίµα τους!!!
   Και τούτο, προκειµένου να εκδικηθούν τον ... Θεόν, ο οποίος ετιµώρησεν τούτους, παλαιώτερον,
λόγω των εγκληµάτων τα οποία έπραξαν εναντίον των τότε επί της γής διαβιούντων ανθρώπων και λόγω της απειθαρχίας των έναντι του Θεού και των εντολών του.
   Και εσύ αιτείσαι ... έλεος εξ αυτών ; ...
   Μα, η ύπαρξις αυτών των Σκουπιδιών αποτελεί συνώνυµον της ΑΠΟΝΙΑΣ ...
   ΝΑ ΘΥΜΩΣΗΣ ΑΝΝΑ !
   Να θυµώσης µε ''Τα Σκουπίδια του Σύµπαντος" και µε ''Τα Σκουπίδια της Γής" !
   ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΕΛΕΟΣ από αυτά Τα Σκουπίδια ...
   Μετά αισθήµατος Αγάπης προς εσέ, ...".

    Αντελήφθης, ώ Αναγνώστα ;
   ΝΑ ΘΥΜΩΣΗΣ !
   Και να "απαντήσης" εις "Τα Σκουπίδια τ' ουρανού και της γής", όπως αξίζει εις ταύτα ...
   ΔΥΝΑΣΑΙ, ώ Αναγνώστα  !
   Τίνι τρόπω ;
   Σχημάτισον, εγγράφως, κατάλογον ό,σων επιθυμεί ο σκουπιδο -σατανάς και πράξον τα ... ακριβώς αντίθετα ...
   Απλόν, ώ Αναγνώστα, απλούστατον !
   ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.