Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Άντε γαμήσου, μωρή κουράδα ! Άντε, γιατί μας τα πρήξατε οι πρώην φτωχο-μπινέδες της τρελο-εβραιο-κεφαλλονιάς ! Που τώρα ... υποτιμούν τις ... κατίνες ... Μόλον ότι έχεις δίκαιον ! Απλώς, ως Κατίνα που είσαι, αγνοείς το μέλλον εσού και του αδελφού σου ! ... Αντελήφθης ... ένυ μαγιάσι ; ...

"OI ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙΝΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ..."

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
makis-kouris1


ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ...
"Ποιος ειναι ο Μακης Κουρης που αναστηθηκε και σε ενα βραδυ έγινε 'υπερμαρχος' του ΠΑΣΟΚ, φανατικος υποστηρικτης του Βενιζελου; Ποιος ειναι αυτος που εγραφε διαφορα σχολια στην φυλαδα της Αυριανης, οπως οτι η "μαμα" (εννοει φυσικα την Μαργαριτα Παπανδρεου, λες και δεν εχει ονομα) δεν αφηνει το Γιωργο να παραιτηθει και με παρομοια και ευγενικα σχολια και εξωφυλα. Ποιος ειναι αυτος;".
http://politicsgr.blogspot.com/2007/10/blog-post_10.html
"...Στα βήματα αυτά τώρα τον βοηθάει η εφημερίδα Παρόν του Μάκη Κουρή. Διότι –σου λέει ο Σερ Βασίλειος και το επιτελείο του- οι καθεστωτικές εφημερίδες, Βήμα, Καθημερινή δικές μας είναι. Κάτσε να πιάσουμε και μια «λαϊκή», που να τα λέει «έξω απ΄τα δόντια», που «να πονάει τον κοσμάκη» και τα λοιπά. Τώρα από πού κι ως πού ο Μάκης Κουρής μπήκε στο κόλπο με τον Μαρκεζίνη, δεν ξέρω... τι να σας πω, ψάξτε και βρέστε το μόνοι σας".
http://diaggeleas.wordpress.com/2012/03/15/to-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%80%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9/
Μάκης Κουρής:πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εκδότης, σύμβουλος ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel και ουσιαστικά δερβέναγας στο πρόγραμμα, στην επιλογή της "γραμμής" του σταθμού αλλά και στην μνημονιακή πολιτική και την στήριξη του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου στην λογική "να αναδείξουμε το νέο καλό ΠΑΣΟΚ": "Οι τηλεθεατές είναι Κατίνες..."(Από συζήτηση σε πρόσφατη σύσκεψη).
Αυτά και άλλα ,απόψε. Από το ζωντανό ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, στο makeleio.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.