Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ρέ, ... ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ του ηνωμένου (;) βασιλείου βαρβάρων ! Ούτε και οι ... ευεργετηθέντες υφ' υμών σας ... εμπιστεύονται ! Τέτοια ... ΞΕΦΤΙΛΑ ! ...

Συριακή αντιπολίτευση : "Δεν εμπιστευόμαστε τους Βρετανούς"
    Στο ενδεχόμενο επέμβασης βρετανικών δυνάμεων στη Συρία αντέδρασε ο ‘Ελεύθερος Στρατός της Συρίας’, εκπρόσωπος του οποίου  δήλωσε ότι για να επιτραπεί η είσοδος στη χώρα βρετανικών δυνάμεων πρέπει να αποφασιστεί  από τη συντονιστική επιτροπή της αντιπολίτευσης.
   Ο Bessam ed-Dade, πολιτικός σύμβουλος του Ελεύθερου Στρατού της Συρίας, δήλωσε ότι αν εμπλακεί ο βρετανικός στρατός στο έδαφος της Συρίας θα αντιμετωπιστεί ως εχθρικός.
   «Δεν εμπιστευόμαστε τους Βρετανούς,  η παρουσία τους στο έδαφος της Συρίας ερμηνεύεται ότι έχει κακές προθέσεις», είπε ο Ντάντε και πρόσθεσε ότι μετά την ενδεχόμενη κατάρρευση του καθεστώτος το Ηνωμένο Βασίλειο θα προσπαθήσει να διαιρέσει τη χώρα με εθνικά και θρησκευτικά κριτήρια, όπως είπε.
   Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Βρετανικών Στρατευμάτων, στρατηγός Ντέιβιντ Ρίτσαρντς με σημερινή του ανακοίνωση στο BBC είπε ότι σε περίπτωση επιδείνωσης της ανθρωπιστικής κρίσης στη Συρία, μέσα σε ένα σχέδιο εκτάκτου ανάγκης προετοιμάζεται για στρατιωτική επέμβαση στη χώρα αυτή. Επίσης ο υπουργός Άμυνας Phillip Hammond, δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, γράφει το δημοσίευμα.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.