Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Αφιερωμένον εις τους ... θαυμαστάς της ... ουγγαρίας, επειδή ... "αντιστέκεται" εις το δντ και τους τραπεζίτας ! Αγνοείτε την ... "σύστασιν" του Λαού της εν λόγω Χώρας, αλλά ... "γνώμην έχετε" ... Έ, ... "βάλτε την, εκεί που ξέρετε" ...

Δεν μας τα λέει καλά η Ουγγαρία - Ζητάει την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε χωρίς λύση
     Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Viktor Orban, δήλωσε ότι στην πολιτική την οποία ακολουθεί εντάσσεται και η  σθεναρή υποστήριξη  της ένταξης των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
   Τόνισε ότι το ζήτημα το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα με την Ελλάδα δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων Σκοπίων- Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 Ο Όρμπαν προέβη σε αυτές τις δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της κυβέρνησης των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, στη Βουδαπέστη.
   Ο τελευταίος, μάλιστα,  στη συνάντηση αυτή,  ενημέρωσε τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας ότι οι μεταρρυθμίσεις στο κράτος των Σκοπίων υλοποιούνται σταθερά και έχουν αξιολογηθεί  θετικά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά την τελευταία έκθεση προόδου της χώρας και στην οποία για τέταρτη φορά αναγράφηκε ότι η ΕΕ πρέπει να καθορίσει ημερομηνία για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια.
   Οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν επίσης τις σχέσεις των δύο χωρών. Ανακοίνωσαν  δέσμη μέτρων, για την περαιτέρω προώθηση και εμβάθυνση των δύο πλευρών,   σε όλους τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.
   Δεν ξέρουμε τι συμφέροντα μπορεί να έχει η Ουγγαρία από την είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε, αλλά ας φροντίζει πρώτα να τα έχει καλά με τους ήδη εταίρους της στην Ε.Ε δηλαδή εμάς.
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.