Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Αφυπνίσθητε, ώ ... γερο-ξεκούτια ; ... ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ "ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ" ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ" ! Τώρα "φάτε στην μάπα" τα εβραϊκά σκατά του Πλανήτου ! ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ !

Έκτακτη συνεδρίαση του Αραβικού Συνδέσμου για τις ισραηλινές επιδρομές
  Η έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών του Αραβικού Συνδέσμου για τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Κάιρο , ύστερα από αίτημα της Αιγύπτου και των Παλαιστινίων.
   Η Αίγυπτος κάλεσε σήμερα τις ΗΠΑ να «παρέμβουν άμεσα για να σταματήσει η ισραηλινή επίθεση στη Γάζα», ενώ την ίδια ώρα ζήτησε επισήμως έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για να εξεταστεί η ισραηλινή επίθεση εναντίον της Γάζας.
   Ο πρεσβευτής της Αιγύπτου στον ΟΗΕ έστειλε επίσημο αίτημα στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν και τον πρεσβευτή της Ινδίας ή χώρα του οποίου ασκεί την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας αυτή την περίοδο.
   Το Συμβούλιο Ασφαλείας συνεδρίασε εκτάκτως χθες βράδυ για να συζητήσει για τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές κατά της Λωρίδας της Γάζας, αλλά δεν έλαβε καμιά απόφαση.
   Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του ετοιμάζονται για να επεκτείνουν την επιχείρησή τους κατά της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης, υπό τον έλεγχο της οποίας τελεί η Λωρίδα της Γάζας. Οι δηλώσεις του αυτές έγιναν μετά το θάνατο του αρχηγού του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς, του Αχμεντ Σαΐντ Χαλίλ αλ-Τζαμπάρι χθες, σε αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα.
   Ο πρωθυπουργός του Κατάρ Χάμαντ Μπεν Γιάσεμ αλ-Θάνι προειδοποίησε ότι το Ισραήλ δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο μετά τις «φονικές του επιδρομές» στη Γάζα.
   Defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.