Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Άντε τώρα, να ονομάζεσαι εν Ελλάδι Ρούσο-ς, Κα-Ρούσος, Κα-ρουσάκης, Ρουσόπουλος, Ρουσάκης, κλπ, και να είσαι ... Ελληναράς ! Και τι είπεν η Νατάσα, συμφώνως προς τον Βελόπουλον ; ... "Ο Κώστας παριστάνει τον Έλληνα" !!! Αλί και τρις αλί !

Οι Ισραηλινοί για πρώτη φορά διστάζουν να εισβάλλουν στη Γάζα ...
   Ο θάνατος  τριών μικρών παιδιών στη Γάζα από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς, δείχνει να υπονομεύει μια κατάπαυση πυρός που πιθανόν να είχαμε και εντός της ημέρας καθώς στο Τελ Αβίβ έχουν επικρατήσει οι "δεύτερες σκέψεις" που περιγράφαμε χθες ότι "Μια εισβολη στη Γάζα θα είχε περισσότερα αρνητικά παρά θετικά αποτελέσματα". Συγκεκριμάνα σκοτώθηκαν απί ισραηλινό αεροπορικό κτύπημα ένα μικρό κορίτσι μόλις ενός έτους, ένα αγοράκι μόλις 1,5 έτους και ένα αγόρι, αδελφός του κοριτσιού, τριών ετών.
   Σύμφωνα με τον υποστράτηγο Ταλ Ρούσο, διοικητή των ισραηλινών δυνάμεων στον Nότιο Τομέα που καλύπτει και τη Λωρίδα της Γάζας, οι αεροπορικές επιδρομές κατόρθωσαν να εξουδετερώσουν το 90% του οπλοστασίου της Χαμάς σε πυραύλους με βεληνεκές που τους επιτρέπει να χτυπούν μεγάλα αστικά κέντρα των Ισραηλινών, όπως για παράδειγμα το Τελ Αβίβ, αλλά αυτή η εκτίμηση είναι μάλλον πολύ αισιόδοξη. 
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του άρθρου)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.