Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

28η Οκτωμβρίου 1940

   Το σημαντικώτερον συμπέρασμα εκ της εποποϊίας των Ελλήνων, εναντίον των βαρβάρων ιταλών και γερμανών, εις τον Πόλεμον του 1940 και του 1941, αποτελεί η κάτωθι καταχώρησις του, ... ... εβραίου-ναζί (και ουχί γότθου, βησιγότθου, οστρογότθου, αλανού, κλπ), Ιωσήφ Γκαίμπελς εις το ημερολόγιόν του : "8 Απριλίου 1941 (Τρίτη) χθές : προχωρούμε αργώς εις την Ελλάδα ... Οι Έλληνες είναι γενναίοι μαχηταί ... Ίσως υπάρχει ακόμη ένα ίχνος της παλαιάς Ελληνικής καταγωγής σ' αυτούς" !   (ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ : ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ, Αποκαλύψεις από το ημερολόγιόν του για τον πόλεμον του 1940-41. Η αλήθεια για την "αντίσταση". Έκδοσις 2α 1994).
   Κατόπιν, λοιπόν, του Έπους των Ελλήνων των ετών 1940-1941, οι εχθροί ημών (άπαντες γνωρίζετε ... ποίοι εισίν) εσκέφθησαν μετά πανουργίας και αντελήφθησαν, ότι ο πόλεμος μετά των Ελλήνων ... "κάνει τζίζ" και εις την εποχήν ημών !
   Προέκριναν, δε, προς εξυπηρέτησιν των σχεδίων των την ... Προδοσίαν !!!
    Ήτοι, την προώθησιν εις τον θώκον απάντων των σημαντικών αξιωμάτων του Κράτους "ΕΛΛΑΣ" κρυπτο-εβραίων, κρυπτο-βουλγάρων και κρυπτο-αλβανών, ώστε να επιτελέσουν τα αντιανθρώπινα και ανθ-Ελληνικά σχέδιά των, άνευ αντιστάσεως του Λαού, ο οποίος, αλί και τρίς αλί, τους ... ψηφίζει, αγνοών την καταγωγήν των εκ της φυλής των εχθρών και εκ των φυλών των βαρβάρων ... !  
  
ΖΗΤΩ Η ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !
 ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940-1941 !      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.