Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Αρχαία αλβανία 1


Που ευρίσκετο η αρχαία αλβανία;


Η εποχή ημών κατακλύζεται υπό τεραστίου αριθμού πληροφοριών, επί παντός θέματος, οιασδήποτε επιστήμης ή τέχνης. Διαδίδεται υφ' όλων, αρμοδίων και αναρμοδίων, ότι η Γνώσις κατέστη, πλέον, προσιτή εις τον άνθρωπον της εποχής ημών !

Εργαλεία, δε, της διαδόσεως της Γνώσεως αποτελούν η έκδοσις, κατ’ έτος, τεραστίου αριθμού βιβλίων, ημερησίως και περιοδικώς εκδιδομένων εντύπων, το διαδίκτυον, αι εκπομπαί των εταιρειών τηλεοράσεως και ραδιοφώνου, και, ασφαλώς, τα σχολεία της εκπαιδεύσεως, την οποίαν παρέχει ο Μηχανισμός του Κράτους, εντός του οποίου διαβιώμεν, ήτοι το Υπουργείον Εθνικής Παιδείας.

Η διάδοσις ταύτη αληθής εστί προκειμένου περί ασημάντων θεμάτων και ψευδεστάτη προκειμένου περί σημαντικών θεμάτων.

Χάριν παραδείγματος, μεταξύ ημών διαβιούν και άνθρωποι κατέχοντες όλην την γνώσιν την σχετικήν με την παραγωγήν … ουίσκι! Και τούτο, παρά το γεγονός ότι το προϊόν τούτο δεν παράγεται εις την Ελλάδαν! Ωσαύτως, ένιοι κατέχουν την γνώσιν της εμφυτεύσεως … θριχών επί της κεφαλής των υπό αλωπεκιάσεως προσβληθέντων!

Αντιθέτως, ουδείς κατέχει την γνώσιν της θεραπείας του καρκίνου, ασθένεια ήτις προκαλεί τον θάνατον εις τόσον πολλούς συνανθρώπους ημών! Ωσαύτως, ουδείς γνωρίζει εις ποίον Θεόν πιστεύωσιν οι Χριστιανοί, καθ’ όσον ο, αρμοδιώτερος όλων επί του θέματος τούτου, ο Αρχιεπίσκοπος της Εκκλησίας της Ελλάδος (ο, μακαριστός, Χριστόδουλος), εδήλωσεν, ερωτηθείς υπό συνομιλητού αυτού, περί του ποίος ο Θεός και ποίον το όνομα του Θεού, ότι «αυτό είναι ένα πρόβλημα»!!!

Επειδή, λοιπόν, η επιστήμη της ιστορίας εδράζεται επί γεγονότων, ουχί, δε, επί κρίσεων, δια ποίον, άρα γε, λόγον το Υπουργείον Εθνικής Παιδείας της Ελλάδος λησμονεί να πληροφορήση τους μαθητάς, αλλά και τους γονείς των, επί των κάτωθι ερωτημάτων:
  • Πότε κατέστη Κράτος η αλβανία ;
  • Εναντίον τίνος επολέμησεν, ίνα κατακτήση την ανεξαρτησίαν αυτής;
  • Δια ποίον λόγον κατέχει και την Βόρειον Ήπειρον;
  • Από πότε οι αλβανοί διαβιώσιν εκείσε;
  • Που ευρίσκετο η αρχαία αλβανία;
  • Ποίος την μετέφερεν και ένεκεν ποίας αιτίας εις την χώραν των Ιλλυριών;

Σημείωσις : Ο ως άνω χάρτης ευρίσκεται εις την υπ' αριθμόν 416 σελίδαν, του συγγράμματος "ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ". Το έργον τούτο συνέγραψεν ο Καθηγητής Ιστορίας, του Πανεπιστημίου της πόλεως της Γερμανίας Μόναχον, Χέρμαν Μπένγκτσον,
εξεδόθη, δε, εν Ελλάδι το έτος 1991 μ. Χ.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.