Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

"Γιάφκα" εχθρών εντός Υπουργείου ;

   Διαδίδεται, ότι εντός σημαντικωτάτου Υπουργείου της Πατρίδος ημών των Ελλήνων (τοποθετημένου εκτός του κέντρου της πόλεως των Αθηνών), και, δη, εις τους, εκτεταμένους, υπογείους χώρους αυτού, υφίσταται, εγκατεστημένη εκείσε από μακρού χρόνου, ... "γιάφκα" των εχθρών ημών !!!
   Τα εκεί, δε, εδρεύοντα σκουπίδια απευθύνθησαν (προ ολίγων ετών) εις τον Υπουργόν, ο οποίος εσχεδίαζεν την εφαρμογήν ωφελίμων, ως προς την Πατρίδαν, προγραμμάτων, και, εις απειλητικόν τόνον, του είπον : "Πρόσεξε ! Μην βρεθεί το πτώμα σου από την μία πλευρά της Εθνικής Οδού Αθηνών-.......... (κατήγετο εκ της επαρχίας ο εν λόγω Υπουργός) και τα πτώματα των μελών της οικογενείας σου από την άλλη πλευρά. Θα κάνεις, ότι σου λέμε και όχι ότι σου κατέβει" !!!
   Ηκολούθησεν, μετ' ού πολύ, η αποχώρησις του εν λόγω Υπουργού εκ του Αξιώματός τούτου, αλλά και εκ της ενασχολήσεως μετά των κοινών...
   Αποτελεί Αλήθειαν το εν λόγω περιστατικόν ;
   Βεβαίως, από του 1947 είχεν δηλώσει ο, Πολιτικός της εποχής εκείνης, Καφαντάρης, ότι δεν είμεθα ελεύθερον κράτος, αλλά υπό ... κατοχήν !!!
   Όμως, το εν λόγω περιστατικόν, εάν αποτελεί Αλήθειαν, συνιστά και επιφέρει εντροπήν εις τους νεο-Έλληνας, οι οποίοι οφείλουν, να εκδιώξουν εκ της Ιεράς Ελλάδος "Τα Σκουπίδια του Πλανήτου" και τας "γιάφκας" των.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.