Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Το Ίδρυμα ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ ...



  

   Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ αποτελεί δείγμα εξόχου Πατριώτου και Έλληνος !
   "Τα Σκουπίδια του Πλανήτου", όμως, επεδίωξαν την ακύρωσιν του έργου του, την αποσιώπησιν των συγγραμμάτων του, αλλά και αυτής ταύτης της υπάρξεώς του !
   Ούτω πως, οι νεο-Έλληνες, ενώ ήκουσαν (όλως αορίστως) περί Παλαμά, ουδέν, ειδικώτερον, ... γνωρίζουν περί τούτου (πλήν, ίσως, του Ποιήματός του ... "Ο δωδεκάλογος του γύφτου" ...)  !!! 
   Σοβαρώς συνετέλεσεν εις την εξαφάνισιν του έργου του Κωστή Παλαμά τό ... " Ίδρυμα Κωστή Παλαμά", εδρεύον επί της αρχής της οδού Ασκληπιού, εις το κέντρον της Πόλεως των Αθηνών, όπου και ευρίσκετο η οικία του Εθνικού Συγγραφέως ημών των Ελλήνων της συγχρόνου Ελλάδος !!!
   Το εν λόγω ίδρυμα ώφειλεν, όπως διαδώση, παντί τρόπω, το έργον του Εθνικού Συγγραφέως ημών των Ελλήνων ! 
   Αντ' αυτού, συνετέλεσεν, δια της "αδρανείας" τούτου, εις την πλήρην διάδοσιν του έργου γνωστού κρυπτο-εβραίου ... σοδομίτη, εκ της Αλεξανδρείας της Αιγύπτου καταγομένου, ο οποίος, εις τον εγκέφαλον των αδαών κατήντησεν, να θεωρείται ως ο ... εθνικός συγγραφεύς των Ελλήνων ...
   Ο επιθυμών την απόκτησιν ενός τμήματος μόνον του έργου του Παλαμά οφείλει, όπως καταβάλη το ποσόν τουλάχιστον των ... 300,00 ευρώ, διότι υποχρεούται, να αγοράση και τους ... 16 τόμους ολοκλήρου του έργου του ... !!!
   Η υπόθεσις ταύτη ενθυμίζει την, ανάλογον, υπόθεσιν γνωστοτάτου φιλ-Έλληνος, εκ χώρας βαρβάρων της Ευρώπης, ο οποίος συνέγραψεν δημοφιλή και πασίγνωστα εις τον πλανήτην έργα, αλλά και κείμενα εναντίον των ... εχθρών ημών (αλλά και εχθρών απάσης της Ανθρωπότητος) !
   Και τι έπραξαν "Τα Σκουπίδια του Πλανήτου", προς ακύρωσιν του έργου του και αποσιώπησιν των εναντίον των κειμένων ;
   Συνέβαλαν, δια ... πρωτοβουλίας οργάνων αυτών, εις την ίδρυσιν ... ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ επ' ονόματί του, δήθεν προς τιμήν του !
   Σταδιακώς εξηφάνισαν τα εναντίον των κείμενά του και ίδρυσαν υποκαταστήματα, εντός των χωρών της Ευρώπης πρωτίστως, προς εκμάθησιν ... της γλώσσης του εν λόγω σημαντικού Συγγραφέως
...
   Εις τα εν λόγω υποκαταστήματα, ενώ οι γονείς εγγράφουν τα τέκνα των εις το ... ίδρυμα, αποκλειστικώς προς εκμάθησιν της γλώσσης, οι πανούργοι εχθροί ημών συλλέγουν και αποθηκεύουν πληροφορίας ... προσωπικών δεδομένων, ως περί των ιδιοτήτων του χαρακτήρος των μαθητών, πληροφορίας τας οποίας θα ανασύρουν ότε και εάν οι μαθηταί, κατόπιν της παρελεύσεως ενίων ετών, επιδιώξουν, όπως αποκτήσουν αξιώματα του Κράτους ημών ... !!! 
   Δια ποίον λόγον οι νεο-Έλληνες πρέπει, να αγνοούν, ότι ο Εθνικός Συγγραφεύς των συνέγραψεν και έργον υπό τον τίτλον "΄Υμνος εις την Αθηνάν" ; ...
   ...
 

   ΖΗΤΩ Ο, ΕΛΛΗΝ, ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.