Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της σκουπιδο-μασωνίας και της πουλημένης σκουπιδο-ξυπ/ξυπ (κυπ/ευπ) ... (Ε)


   Προ ολίγου καιρού εδημοσίευσα κείμενον του σκουπιδο-αρχιραβίνου Νέας Υόρκης, το οποίον ήτο "μάθημα" προς υποψηφίους ραβίνους. 

   Αι λεπτομέρειαι του κειμένου εκείνου αποδεικνύουν την ζωώδην φύσιν των σκουπιδο-εβραίων, ομολογημένην υπό του πλέον αρμοδίου, αλλά και την αδίστακτην και απάνθρωπην συμμορίαν ταύτην, των σκουπιδο-εβραίων, ήτις επρογραμμάτισεν φρικτά γεγονότα περί του διαδραματισθέντος μέλλοντος, αλλά και του επομένου.     

   Επαναφέρω το θέμα εκείνο, εξ αιτίας αναρτήσεως του, αποκτηνωμένου τα τελευταία 15 έτη, ακρατούς και δαιμονισμένου σκατογερούλη, ο οποίος εδημοσίευσεν εις το Ιστολόγιον εκείνου ανάρτησιν όλως διάφορον, ως προς το περιεχόμενον, εκ της αναρτήσεως εμού.        
   Τι συμβαίνει επί του θέματος τούτου        
   Προ πολλών ετών, το κείμενον, το οποίον εδημοσίευσα, έφθασεν εις χείρας εμού.        
   Προ του γεγονότος τούτου συνέβησαν τα κάτωθι :    Σκουπιδο-εβραίος (...νάκης, του οίκου του ιωσήφ νασί) και σκουπιδο-μασώνος της Κρήτης εγκατέλειψεν αιφνιδίως την Κρήτην και εγκατεστάθη εις την Θεσσαλονίκην και την Έδεσσαν (προφανώς μετά αποστολής και επί των διγλώσσων σλαύων της).           
   Εκείσε εξέδωσεν έντυπον, μηνιαίως εκδιδόμενον, μετά χρονολογίας λήξεως (ήτοι μετά ειδικού σκοπού, ο οποίος ότε περατωθή επιτυχώς, οδηγεί και εις το τέλος του εντύπου).         
   Εις το έντυπον εκείνον εδημοσιεύθη, το κείμενον το οποίον εγώ εδημοσίευσα εις το Ιστολόγιον τούτο, πλην, όμως, ... παραποιημένον εις τα σημεία τα αφορώντα τον ... Ιησούν ...        
   Εις το κείμενον, λοιπόν, της μασωνίας και της πουλημένης ξυπ/ξυπ, ο Ιησούς ανεφέρετο ως ... αδελφός των ... εβραίων ...    
   Δια του κειμένου τούτου, του παραποιημένου, επεχειρήθη η ... εξουδετέρωσις του Α-ληθούς κειμένου, πριν ακόμη φθάσει εις την Ελλάδαν, διότι το Α-ληθές κείμενον έφθασεν αργότερον, εν σχέσει προς το πλαστογραφημένον ...        
   Ως αντιλαμβάνεσαι, ώ Αναγνώστα, εις τον ... διανοητικόν πόλεμον, τον οποίον μετέρχωνται από πρακτορικά σκουπίδια έως και δαιμονισμένοι ... καρά-μαλάκες, ... ανθίζουν όλα τα λουλούδια, ως θα έλεγεν και ο μεγάλος ξεπαρθενευτής μικρών κοριτσιών μάο μάο ή μάο τσε τούγκ ...       
   Άπαντες τούτοι, πρακτορικά σκουπίδια και δαιμονισμένοι καρά-μαλάκες, δεν απαντούν επί των ερωτημάτων και ισχυρισμών, τα οποία παρέθεσα, αλλά απαντούν επί ... ετέρων θεμάτων και ούτως αποδεικνύουν την σκουπιδο-θέσιν των, του πράκτορος ή του δαιμονισμένου καρά-μαλάκα ...       
   Εν κατακλείδι, ό,σοι βάλουν κατά της επικρατούσης εν Ελλάδι "θρησκείας", υπολογίζοντες ταύτην ως τον μεγαλύτερον ... εχθρόν του Λαού της Ελλάδος και το μεγαλύτερον πρόβλημα τούτου, προέρχωνται εκ της σκουπιδο-μασωνίας και εκ του σκουπιδο-σιωνισμού !        
   Όσοι γράφουν εναντίον των τρωτών της "θρησκείας" και διαβάζουν το Ιστολόγιον τούτο, γνωρίζετε, ότι πρώτος βάλω εγώ εναντίον τούτων, ουδεμίαν σχέσιν έχων μετά της "θρησκείας".    
   Αλλά, το να αποκαλεί τις, υποτίθεται ... ελληναράς και κατέχων γνώσεις ... άστρων, τον Ιησούν ... πούστην, δεικνύει την κτηνώδην φύσιν του (άντε σκουπίσου, ... σκατιάρη) και την βαρβαρικήν καταγωγήν του, ως σκατόγερας της ακρατείας και ... σεληνιασμένος υπό των δαιμόνων του γιαχβέ, του ... Α-ληθούς, πούστη, ο οποίος δια των δαιμόνων του ... γαμεί τον σκατόγερα.  
     
   Θέτω, εν συνεχεία, το Α-ληθές κείμενον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.