Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ουχί ! Δεν διαθέτεις απαντήσεις ...

   εις τα ερωτήματα και τους ισχυρισμούς εμού !
   Τούτου ένεκεν ... σαλτάρισες ... 
   ("Ενεφανίσθη νέος και επικίνδυνος στην πιάτσα" ; ...)
   Τούτου ένεκεν, επίσης, συνεχίζεις την δια των ενεργούμενων εσού χυδαιολογίαν εναντίον της "θρησκείας" και των εκπροσώπων της.
   Επ' αυτού, εις ένια των ό,σων αναφέρεις, αλλά και εις έτερα σημαντικώτερα, τα οποία ουδόλως αναφέρεις, μαζί σου, σκατόγερα.
   Αλλά, εσύ είσαι πολύ ... προχωρημένος ...
   εις την καταληψίαν
   εις την χυδαιότηταν και ...
   εις την ακράτειαν ...
   Ωστόσον, τίνος λόγου ένεκεν δεν θέτεις και μια Δήλωσι του ... καλόπουλου ...
   ότι δεν είναι ... μασώνος ... και ότι δεν λατρεύει τον ... πάνα ή άδωνι ή ιαπετό ή ιεπτέ ή ιάφεθ ή γιαχβέ ή άτον ή χάτον ή διάβολο ή σατανά ... ;
  ( Ήκουσες ποτέ, παππού, περί κλωτσοσκουφά τινός της εν Λονδίνω ομάδος, ιδιοκτησίας εβραίου κλέπτου εκ ρωσίας, Τσέλσυ, υπό το ονοματεπώνυμον ... σολομών καλόν ; Ή περί βουλευτού της Νέας Σκουπιδοκρατίας εκ της Αργολίδος και πρώην υφυπουργού Παιδείας ... Καλού ;)
   Απαντήσεις, σοβαρού και εχέφρωνος ανδρός και ουχί υπό ακράτειαν και καταληψίαν τελούντος, εις τα ερωτήματα, ένα προς ένα, και τους ισχυρισμούς εμού, ως εγράφησαν εις το Ιστολόγιον τούτο !

   Τα άλλα, που γράφετε,"βάλτα εκεί που ξέρεις", ως θα έλεγεν και ο Χάρυ Κλύνν ... 

   Υ.Γ. Επανέφερες εις το Ιστολόγιον εσού, κατόπιν της παρατηρήσεως εμού, την φωτογραφίαν της μασωνικής στοάς της Θεσσαλονίκης. 
   Συνεχίζεις, όμως, δια του ενεργούμενου εσού, την δημοσίευσιν των κρίσεων του μέλους της εν λόγω στοάς περί των χωρίων της σκουπιδο-εβραϊκής Παλαιάς Σκουπιδοθήκης και ετέρων εμβολίμων χωρίων εις την Καινήν ΔΙΑ-ΘΗΚΗΝ, ως να χρειαζώμεθα τον ... μασώνον εις την κρίσιν και επίκρισιν και διαγραφήν των εν λόγω χωρίων εκ της συλλογικής μνήμης των νεοελλήνων ... 
   Απαντήσεις !
   Όπως π.χ. τίνος ήτο η επιστολή-αφορμή, ίνα καταγγείλης εσύ ο φουκαράς τον μέγαν Επιστήμοναν Αρχιμήδην ή Γεώργιον Γκιόλβαν ; ...
   Ουδέν έτερον ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.