Σάββατο 21 Μαΐου 2011

"Διεθνές Ταμείον Αποζημιώσεως" (εκ των εγκλημάτων των σκουπιδο-εβραίων, αλλά και ετέρων σκουπιδιών της Ανθρωπότητος) !

Έξυπνα τα εβραιό-σκυλα : Οι σκουπιδο-εβραίοι μπολσεβίκοι εφόνευσαν τους Πολωνούς, αλλά ο Λαός της Ρωσίας θα πληρώση αποζημίωσιν ! Και γιατί δεν πληρώνει το Διεθνές Εβραϊκόν Ταμείον ; Το οποίον έπρεπεν, όπως συσταθή, με σκοπόν την αποζημίωσιν απάντων των θυμάτων του διεθνούς σκουπιδο-εβραϊσμού !

   Η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο αποζημιώσεων για τη σφαγή στο Κατίν
   Η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκαταστήσει τις οικογένειες των  θύματα της σφαγής στο δάσος του Κατίν.
   Αυτό δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στην Πολωνία Alexander Alekseyev προσθέτοντας πως υπάρχουν ελπίδες να βρεθεί μια λύση στο ζήτημα που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, χωρίς όμως να εισέλθει σε λεπτομέρειες αναφορικά με το είδος και το ύψος της αποζημίωσης ή αποκατάστασης όπως επακριβώς δήλωσε. Ο ίδιος πρόσθεσε πως ελπίζει το θέμα αυτό να μην σταθεί εμπόδιο στην περαιτέρω συνεργασία των χωρών.
   Η σφαγή στο δάσος του Κατίν έγινε μεταξύ Απριλίου και Μαίου του 1940, όταν η τότε σοβιετική  μυστική αστυνομία NKVD είχε εκτελέσει 20.000 πολωνούς αξιωματικούς. Η απόφαση είχε για τη μαζική αυτή εκτέλεση είχε ληφθεί σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο από το Politburo συμπεριλαμβανομένης και της υπογραφής του Ι. Στάλιν. Η Μόσχα παραδέχθηκε την ευθύνη της για τη σφαγή μετά την πτώση της ΕΣΣΔ.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.