Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Δωρεάν θεραπεία δικαιούνται (υπουργάρα λοβέρδε, χαίρε) και δωρεάν θα ... κολλήσουν εις ετέρους κατοίκους την σκουπιδο-ασθένειαν των σκουπιδο-εβραίων ....

H λαθρομετανάστευση ξανάφερε την λέπρα - 400 κρούσματα στην Ελλάδα

   Η εξαφανισμένη από την Ελλάδα ασθένεια της λέπρας επιστρέφει δριμύτερη μέσω των λαθρομεταναστών και ήδη η χώρα "μετράει" 400 κρούσματα.
   Οι τέσσερις περιπτώσεις λέπρας εντοπίστηκαν από τους δερματολόγους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, αφορούν δε κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας, Αλβανούς μετανάστες.
   Η θεραπεία των λεπρών περιλαμβάνει διάφορα αντιβιοτικά.
   Η νόσος του Χάνσεν έχει εξαλειφθεί μεν στην Ελλάδα αλλά συνεχίζει να απειλεί την χώρα… εξ ανατολών. Η συχνότητα εμφάνισης της στην Ανατολική Μεσόγειο (εις το σκουπιδο-ισραήλ ;), στην Τουρκία και την Αίγυπτο, αποτελεί «πονοκέφαλο» για τους υγειονομικούς φορείς της Γηραιάς ηπείρου. Σε αυτές τις περιοχές καταγράφονται τέσσερα κρούσματα λέπρας ανά 100.000 πληθυσμού, αριθμός που θεωρείται υψηλός δεδομένου ότι σήμερα το φαρμακευτικό οπλοστάσιο για την καταπολέμηση της λέπρας είναι εξαιρετικά ενισχυμένο και  οδηγεί πάντοτε στην αντιμετώπισή της.
   (Περισσώτερα εις το κείμενον της Πηγής)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.