Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Το ΚΩΛΟ-ΣΦΟΥΓΓΙ του ηνωμένου βασιλείου βαρβάρων (πούστηδων και πορνιδίων) συνεχίζει, να μας προκαλή ! "ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ" ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Ο πρίγκηπας Κάρολος θα επισκεφθεί το ψευδοκράτος στα Κατεχόμενα
Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο πρίγκιπας Κάρολος του Ηνωμένου Βασιλείου, θα επισκεφθεί  την Κατεχόμενη, από τα τουρκικά στρατεύματα, Κύπρο, για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος μουσουλμάνου πνευματικού ηγέτη Σαΐχ Ναζίμ.
 
Δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες των Τούρκων της κατεχόμενης Κύπρου αναφέρουν ότι το πρίγκιπας θα φθάσει στο διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας, της Κύπρου, ή από την βρετανική αεροπορική βάση στο νησί και από εκεί θα περάσει στην Κατεχόμενη Κύπρο.
 
Ο Τουρκοκύπριος πνευματικός ηγέτης  Σαΐχ Ναζίμ, που θεωρείται από τους Τούρκους μουσουλμάνους ως ηγετική θρησκευτική φυσιογνωμία, απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, την Τετάρτη το μεσημέρι και θάφτηκε στη γενέτειρά του, Λεύκα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
 
Η επίσκεψη – γράφει το τούρκικο δημοσίευμα- θεωρείται ότι είναι σημαντική γιατί θα ακουσθεί η ονομασία της τουρκικής (κατεχόμενης) Κύπρου, ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου», μια ονομασία που δεν χρησιμοποιείται, αφού αναγνωρίστηκε μόνο από την Τουρκία (...).
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.