Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η Ρωσία οφείλει, ίνα προστατεύση την ζωήν των Ρωσοφώνων (μεταξύ των οποίων και οι ΄Ελληνες) κατοίκων της Οδησσού, από τα ζώα της Ουκρανίας !

ΕΚΤΑΚΤΟ : Ρωσικό ολοκαύτωμα στην Οδησσό - 38 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί από τους κυβερνητικούς σε κτίριο (upd 3-vid)
(Συνεχής ροή): Τραγωδία στην Οδησσό: Όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ τουλάχιστον 38 ρωσόφωνοι κάηκαν ζωντανοί από πυρκαγιά σε κτίριο που στεγάζει εργατικά σωματεία, ύστερα από φωτιά που έβαλαν φιλοκυβερνητικοί διαδηλωτές και νεοναζιστές του "Δεξιού Τομέα".
Επιπρόσθετα τουλάχιστον 50 άτομα εκ των οποίων 10 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Κιέβου.
Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν στην Οδησσό όταν ρωσόφωνοι συγκρούστηκαν με εξτρεμιστικά στοιχεία και οπαδούς ομάδων από την Οδησσό και το Χάρκοβο αλλά και κυβερνητικούς διαδηλωτές.
Όπως αναφέρει το RT από βίντεο μέσα από το κτίριο των εργατικών σωματείων βρέθηκαν μέχρι στιγμής τουλάχιστον 26 καμμένοι ρωσόφωνοι ακτιβιστές και αγνοούνται άλλοι 12 που θεωρούνται και αυτοί νεκροί.
«38 άνθρωποι είναι νεκροί — οι 30 δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα και κάηκαν και οκτώ πήδησαν από τα παράθυρα», σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών.
Όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο σημείο, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ρωσόφωνοι ανέβηκαν στη στέγη του κτιρίου και οι δυνάμεις καταστολής μαζί με νοναζιστές του "Δεξιού Τομέα" έβαλαν φωτιά στο κτίριο.
Για να σωθούν, αρκετοί ήταν όσοι «κρεμάστηκαν» από τα παράθυρα, ενώ πλήθος έριχνε σχοινιά προς το μέρος τους για να τους βοηθήσει να κατέβουν.
Όλοι οι νεκροί φοράνε το χαρακτηριστικό σήμα του Αγίου Γεωργίπου ου σημαίνει ότι είναι ρωσόφωνοι...
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οχτώ από τους νεκρούς πήδηξαν για να σωθούν από το φλεγόμενο κτίριο. 
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον)

   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.