Σάββατο 3 Μαΐου 2014

... Πολιτισμένοι ... βάρβαροι οι ... γερμανό-χοιροι ! ...

 Οι μισοί γερμανοί έχουν παιδεραστικές τάσεις
 
Η πρώτη κλινική πρόληψης της παιδεραστίας εγκαινιάζεται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο και θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από το καλοκαίρι, ενσαρκώνοντας την παγκόσμια επιθυμία να καταπολεμηθεί μια από τις πιο δυσάρεστες αρρώστιες της εποχής μας.
 
Οι Γερμανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μπορεί η παιδεραστία να προληφθεί και σχεδιάζουν να θέσουν υπό την επιστημονική φροντίδα τους εφήβους από 12 έως 18 ετών, στα πλαίσια ενός προγράμματος που εκπόνησε το Ινστιτούτο Σεξολογίας και θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Charite του Βερολίνου.
 
O επικεφαλής του προγράμματος Κλάους Μίχαελ Μπάγερ έθεσε ως στόχο την εξέταση τουλάχιστον τριών εφήβων την εβδομάδα από τους ψυχολόγους της κλινικής και κάλεσε όσους εφήβους διαπιστώσουν «περίεργες ορμές» να απευθύνονται σε αυτή. Κλειδί στην αντιμετώπιση της παιδεραστίας, θεωρεί ο επιστήμονας, ότι είναι να προλάβουν την νόσο πριν εκδηλωθεί εμπράκτως.
 
Για τον σκοπό αυτό καλεί και τους συγγενείς εφήβων, όταν τους υποψιάζονται για παρεκκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά, να απευθύνονται στην κλινική. Το φαινόμενο στην Γερμανία φαίνεται να λαμβάνει διαστάσεις, καθώς σε πρόσφατη, πιλοτική έρευνά του, ο καθηγητής Μπάγερ διαπίστωσε ότι δέκα στους είκοσι εφήβους στη Γερμανία διακατέχονται από τάσεις παιδεραστίας.
 
Το Γερμανικό Υπουργείο Οικογένειας θα χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα με 750.000ευρώ. Η θεραπεία θα είναι δωρεάν για όλους, εκτός από εκείνους που έχουν ξεκάθαρα εκφράσει την σεξουαλική τους έλξη για τα παιδιά.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.