Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Νικόλαε-Τέρενς : ΕΥΓΕ !

Βουλευτής Ανατολικής Μακεδονίας γίνεται ο Τέρενς Κουίκ

Για «αποτέλεσμα που δικαιώνει την επιλογή του» έκανε λόγο ο Τέρενς Κουίκ. Μπορεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης να μην πηγαίνει στον β΄ γύρο των εκλογών, αλλά αποφάσισε να γίνει βουλευτής της εν λόγω περιφέρειας. 
 
«Η ψήφος εμπιστοσύνης από 30.000 πολίτες με οδηγεί στην απόφαση να τους τιμήσω και πλέον εγκαθίσταμαι εδώ ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
 
Σύντομα θα αντιληφθούν ΟΛΟΙ ότι θα υπάρχει στην περιοχή ένας διαφορετικός Βουλευτής για τα συμφέροντα της ευλογημένης αυτής ακριτικής περιοχής και όχι ένας κομματάρχης», τόνισε χαρακτηριστικά σήμερα.
 
Εξήγησε πως ο συνδυασμός του «Μακεδονία Θράκη Ελλάδα μας» αποτελεί μια δύναμη απέναντι στο τουρκικό προξενείο και στις συγκυβερνητικές πολιτικές, λέγοντας: «Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα την προσωπική μου επιλογή να δώσω τον αγώνα μου σε αυτή την κρίσιμη Περιφέρεια της χώρας.
 
Δικαιώνει απόλυτα, ως υπολογίσιμη δύναμη - καμπανάκι που χτυπούν, εκείνους τους πολίτες που ήθελαν να στηρίξουν έναν Συνδυασμό που να μη προσκυνάει τα κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης, να μην προσκυνάει τον τουρκοπράκτορα Πρόξενο της Κομοτηνής, να μην συμφωνεί στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, να πιέζει το Αθηνοκεντρικό πολιτικό και μιντιακό σύστημα να αποδώσει στην ΑΜ-Θ αυτά που της αξίζουν και δικαιούται για την ανάπτυξη και των πέντε νομών».
 
Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει είναι ότι «δώσαμε έναν ανυποχώρητο, για τα εθνικά και αναπτυξιακά συμφέροντα, αγώνα, που μεταφράζεται πλέον σε δύο επίπεδα.
 
Το πρώτο είναι ότι ο Συνδυασμός μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, με όσους συμβούλους εκλέξει τελικά, θα αγωνιστεί μέσα στην Περιφέρεια και μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για να αποκτήσει επιτέλους η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη την υπόσταση που της αξίζει.
 
Το δεύτερο είναι ότι μπορεί ο Συνδυασμός μας να μην έβγαλε Περιφερειάρχη, αλλά έδωσε στην Ανατολική Μακεδονία και κυρίως στη Θράκη έναν ακόμη Βουλευτή».
 
Τέλος, τόνισε: «θα αξιοποιήσουμε όλες τις ιδέες του προγράμματος μας, για το καλό του τόπου μας, αποκρούοντας ΕΟΖ, θανατηφόρα ορυχεία χρυσού και φυσικά αποκρούοντας κάθε απόπειρα της Άγκυρας να επιβάλλει την πράσινη αποσχιστική σημαία.
 
Εδώ είναι Ελλάδα, εδώ θα κυματίζει η Γαλανόλευκη, εδώ οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, θα έχουν ως επίσημη γλώσσα τους μόνο την Ελληνική».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.