Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ώστε εβραϊκή ΠΟΥΣΤΡΑ της ΠΟΡΝΟ-σουηδίας, η ... Ορθοδοξία αποτελεί ... απειλήν ως προς την ..."Δύσιν" ! Και ποίος ο ... σύμμαχος της "Δύσεως" ; ... Ελησμόνησες, ίνα εκφέρης τούτο ; ... Μήπως, ο ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραϊσμός και ο ΣΚΟΥΠΙΔΟ-σιωνισμός ; ... Μην συναντηθούμε ΠΟΥΣΤΡΑ ! Γιατί ΘΑ ΠΟΝΕΣΗΣ ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Επίθεση Σουηδού ΥΠΕΞ κατά της Ορθοδοξίας λόγω ... Β. Πούτιν : "Η Ορθοδοξία είναι απειλή για την Δύση και ο Β.Πούτιν είναι πιστός Ορθόδοξος"
 
   Ο φιλότουρκος (γνωστή η υπόθεση με τις αμοιβές του από την Τουρκία ως λομπίστας των τουρκικών συμφερόντων) και γνωστός θαμώνας της Λέσχης Μπίλνερμπεργκ (2006, 2008, 2009, 2013) του Council on Foreign Relations (CFR) και της Τριμερούς Επιτροπής, ο Σουηδός ΥΠΕΞ Καρλ Μπιλντ (Nils Daniel Carl Bildt) προχώρησε σε πρωτοφανείς δηλώσεις κατά της Ορθoδοξίας.
   Δηλώσεις οι οποίες μέχρι την στιγμή που γράφονταν αυτές οι στιγμές δεν έχουν απαντηθεί από την ελληνική κυβέρνηση.
   Ο Καρλ Μπιλντ, ο οποίος υπήρξε και πρωθυπουργός της Σουηδίας (1991-1994),  δήλωσε συγκεκριμένα ότι "Η Ορθοδοξία αποτελεί απειλή για το δυτικό πολιτισμό" και ο Β.Πούτιν δεν δεσμεύεται από τις διεθνείς αξίες, αλλά δεσμεύεται από την Ορθοδοξία" !
   Κηρύσσοντας κατ'αυτόν τον τρόπο έναν θρησκευτικό "πόλεμο" στην Ευρώπη που είναι ότι πιο σίγουρο όχι απλά για να διαλυθεί αλλά για να κυλήσει πάλι σε πολυαίμκτους θρησκευτικούς πολέμους.
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.