Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Βαρθολομαίε ή ... βοθρο-λομαίε ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ της πολιτισμένης, ήτοι της Ελληνικής, Ανθρωπότητος ! Που, δήθεν, δεν γνωρίζεις ποίος ο ... παν-ούργος ... ηθικός αυτουργός του ... ολοσκατώματος και ποία τα θύματα ! ΘΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΗΣ ! ΙΣΩΣ ΣΤΑ ... ΤΑΡΤΑΡΑ, ίνα συναντήσης τον ... αφέντην εσού ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ του Χριστιανισμού !

Βαρθολομαίος : Ζήτησε συγνώμη εκ μέρους της πολιτισμένης ανθρωπότητας για το Ολοκαύτωμα
Συγνώμη εκ μέρους της πολιτισμένης ανθρωπότητας για την τραγωδία του Ολοκαυτώματος ζήτησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος κατά την επίσκεψή του στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος στο Ισραήλ. «Αιωνία η μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, εκ των οποίων άλλων μεν τα ονόματα γνωρίζουμε, άλλων όχι. Όλων όμως τα ονόματα τα γνωρίζει ο Θεός. Εν ονόματι της πολιτισμένης ανθρωπότητας ζητούμε συγγνώμη για την τραγική απώλεια της ζωής των θυμάτων αυτών και επαναλαμβάνουμε: Ποτέ πλέον!» έγραψε ο κ. Βαρθολομαίος στο βιβλίο επισκεπτών.
Σημειώνεται πως τον Οικουμενικό Πατριάρχη ξενάγησε στο Μουσείο ο γενικός διευθυντής του, Ντορίκ Νοβάκ, ο οποίος χαρακτήρισε την επίσκεψη του κ. Βαρθολομαίου ιδιαίτερα τιμητική. Τον Πατριάρχη συνόδευαν Ιεράρχες και ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος, Ησύχιος, του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
Μετά την ξενάγηση έγινε σύντομη τελετή στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος και ο Πατριάρχης κατέθεσε δάφνινο στεφάνι.  Στο σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε αποτροπιασμό για όσα υπέστησαν οι Εβραίοι και σημείωσε ότι πριν μια βδομάδα είχε αισθανθεί παρόμοια, κατά την επίσκεψή του στο Νταχάου.
Τον κ.κ. Βαρθολομαίο προσφώνησε ο Ραβίνος Άρθουρ Σνάιερ, κορυφαία προσωπικότητα της Ιουδαϊκής θρησκείας στις ΗΠΑ και επικεφαλής του ιδρύματος «Appeal of Conscience Foundation». Ο Ραβίνος επί εποχής Χίτλερ ήταν μωρό και κατάφερε, σε αντίθεση με την οικογένεια του, να σωθεί.
Αργότερα σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες και τον πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου. Επίσης, θα μεταβεί στη Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Παλαιστίνης, Μαχμούτ Αμπάς.
Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.