Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

 Σου ήρεσεν, ώ ... παπανδρεο-fence, η εν λόγω ... διαφορετική εκδοχή ; ... 
Με τον ... κώλο έδωσε ... αγώνες για τη δημοκρατία το ... σατανο-ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ ; ...
Η εφημερίδα Bild για το περαστατικό με τον Γ. Παπανδρέου

   Η γερμανική εφημερίδα Bild δημοσιεύει μια διαφορετική εκδοχή του περιστατικού της έντονης λεκτικής επίθεσης που δέχθηκε ο πρώην  πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε εστιατόριο του Βερολίνου.
   Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (δείτε  εδώ) της Bild, περίπου 15 Έλληνες φοιτητές ήταν αυτοί που άρχισαν να φωνάζουν στον Γιώργο Παπανδρέου “ο ελληνικός λαός θα πληρώσει το λογαριασμό σου”, όταν τον εντόπισαν στο γνωστό εστιατόριο στο κέντρο του Βερολίνου.
   Πάντα σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, ο κ. Παπανδρέου αμέσως απάντησε “εγώ έχω αγωνιστεί για τη δημοκρατία στη χώρα μας” και την ίδια ώρα  πελάτες του μαγαζιού άρχισαν  να τον χειροκροτούν αυθόρμητα!
   Τότε  οι φοιτητές, γράφει η εφημερίδα, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το μαγαζί και μετά από μισή ώρα ο κ. Παπανδρέου ολοκλήρωσε το δείπνο του και έφυγε από το μαγαζί, ενώ κάποιοι φοιτητές εξακολουθούσαν να τον περιμένουν απέξω.
   Ο πρώην πρωθυπουργός μπήκε σε ένα  ταξί και αναχώρησε για το ξενοδοχείο του και σε κάθε περίπτωση, γράφει στο δημοσίευμά της η γερμανική  εφημερίδα, κανείς δεν «τον πέταξε έξω» από το εστιατόριο.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.