Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Εάν θέλη τόσον πολύ ... Υπερήφανον Ελλάδαν η εφημερίς ΝΥΤ, τότε να φροντίση, να δώση η ... ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-στοά Ν.Υ. ... διαταγήν εις το εν Αθήναις ... υποκατάστημα-ΣΚΟΥΠΙΔΟ-στοά, όπως ... διωχθούν εκ της ΣΚΟΥΠΙΔΟ-στοάς ... δικασταί και εισαγγελείς ...

New York Times : ”Ξεφτίλα” γιά την Ελλάδα, που αποδεικνύει την ανυπαρξία της ”δικαιοσύνης” και την σαπίλα της κυβερνητικής ”μαφίας”

lista1

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ – ΖΗΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
Τhe New York Times: List of Swiss Accounts Turns Up the Heat in Greece

    Kι άλλος διασυρμός γιά κράτος-κυβέρνηση ”μπουρδέλο”, που αντί να κυνηγά τους φοροφυγάδες, μεγαλοκλέφτες (προστατεύει τους ”ημέτερους”), κυνηγά αυτούς που τους… αποκαλύπτουν, ενώ οι επίορκοι υπουργοί που έκρυβαν την ”λίστα Λαγκάρντ”, κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι!!!
Κανόνας : Μία χώρα είναι διεφθαρμένη όταν η δικαιοσύνη της είναι ανίκανη και ελεγχόμενη
   H εισαγγελία ισχυρίζεται οτι ο Κ.Βαξεβάνης δημοσίευσε προσωπικά δεδομένα... αλήθεια όταν τα δικά μας δεδομένα τα δίνουν οι Τράπεζες σε εταιρείες "ενημέρωσης οφειλετών" δεν είναι προσωπικά δεδομένα;;; "ήρθε η ώρα τα ΜΜΕ και τα όργανα τους να αποδείξουν έμπρακτα με ποιανού το μέρος είναι και τι σκοπούς εξυπηρετούν. Εδω σας θέλω Όλγα, Έλλη, νίκο κ λοιποί "αντικειμενικοί και άμεμπτοι" "δημοσιογράφοι". αλλά προσέξτε, το ψέμα και η προβοκάτσια που ετοιμάζεστε να μας σερβίρετε σαν επιχείρημα κατά του Βαξεβάνη στα αυριανά παράθυρα, δεν θα το φάει ούτε το ίδιο σας το στόμα. και μην ξεχνάτε, σε κάποια άλλη λίστα, σε κάποια άλλη τράπεζα, φιγουράρουν και τα δικά σας ονόματα, οπότε, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ! "
   Ant-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.