Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Μόνον υπό των ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ θα λάβουν ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ τα ΖΩΑ της ΣΚΥΛΟ-αλβανίας ! Διότι από το ... γιουσουφάκι του ... βαγγέλα του αβέρωφ δεν προβλέπεται ... απάντησις, ήτοι ...ΕΝ ΜΟΝΟΝ ΖΕΥΓΟΣ F-16 ... ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

ΑΛΒΑΝΙΑ
Επίθεση με πέτρες στον Έλληνα πρέσβη από εθνικιστές
   Επίθεση με πέτρες από Αλβανούς ακραίους εθνικιστές δέχτηκε ο πρέσβης της Ελλάδας στην    Αλβανία Νικόλαος Πάζιος σήμερα το πρωί Κλεισούρα της Πρεμετής.
   Ο Έλληνας πρέσβης με την συνοδεία του δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και παρεμποδίστηκαν από μέλη του αλβανικού εθνικιστικού κόμματος Ερυθρόμαυρη Συμμαχία του κόμματος Αυτοδιάθεση του Κοσόβου ενισχυμένοι και από αλβανοτσάμηδες.
   Ο Έλληνας πρέσβης σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftonomi.gr όδευε προς το νεκροταφείο των Ελλήνων στρατιωτών του αλβανικού Έπους για να τιμήσει μαζί με πολλούς βορειοηπειρώτες τους νεκρούς Έλληνες στρατιώτες. Οι Αλβανοί εθνικιστές που είχαν συγκεντρωθεί στον δόμο που οδηγεί προς το νεκροταφείο των Ελλήνων στρατιωτών προσπάθησαν να σταματήσουν την αυτοκινητοπομπή και εκτόξευσαν βροχή από πέτρες προς το αμάξι του Πρέσβη της Ελλάδος στα Τίρανα, Νικόλαου Πάζιου, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς.
   Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες «κρατάνε» τους αλβανούς νεοναζί σε απόσταση ασφαλείας από το σημείο όπου πραγματοποιείτε η εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων. Στην εκδήλωση συμμετείχαν συγγενείς των πεσόντων και τουλάχιστον τέσσερα λεωφορεία έχουν έρθει από την Ελλάδα για να αποτίσουν φόρο τιμής στους ήρωες του ’40, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν βρίσκονται μαζί τους και μέλη της Χρυσής Αυγής.
   Το ελληνικό ΥΠΕΞ δεν έχει κάνει κάποια δήλωση μέχρις στιγμής ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις των κομμάτων για την επίθεση που δέχτηκε ο Έλληνας πρέσβης από τους Αλβανούς νεοναζί και του αλβανοτσάμηδες.
   Υπενθυμίζεται ότι ο ηγέτης του κόμματος Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Σπαχίου ονειρεύεται την κατάκτηση ελληνικών εδαφών όπως την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα, την Πρέβεζα και την Άρτα. Σε όλες αυτές τις διεκδικήσεις ουδεμία αντίδραση από τις "προοδευτικες" φωνές της χώρας δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα. 
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.