Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Τα Μέσα ... Προπαγάνδας εις χείρας του ΕΧΘΡΟΥ ημών !

   Εκ της μηνιαίως εκδιδομένης εν Θεσσαλονίκη Εφημερίδος, περιορισμένης δυστυχώς αναγνωσιμότητος, υπό τον τίτλον "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ" και εις το φύλλον της του Σεπτεμβρίου 2012 μ. Χ., διαβάζω το άρθρον του διευθυντού της "ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΩΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ-ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ, ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ" !
   Εντός του άρθρου τούτου αναφέρωνται και τα κάτωθι : "... Κάθε εβδομάδα πλέον υποχρεωτική προπαγάνδα ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !!! με τα εξής ανακυκλούμενα παραμύθια (κάθε εβδομάδα το τονίζουμε !) :
-"Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο" (και στην ΕΤ-1 και στη ΒΟΥΛΗ), ταινία ύμνος για τον φονιά της Πελοποννήσου, το σφαγέα του Μελιγαλά, τον σοβιετόδουλο αλήτη, τον αποδεδειγμένα κατάσκοπο Μπελογιάννη.
-"Τα χρόνια της θύελλας" (ΕΤ-1), υβριστική για το Στρατό και τη Χωροφυλακή και υμνητική για 2 φονιάδες συμμορίτες, που κρύβονται από το φόβο μη πληρώσουν για τα εγκλήματά τους.
-"Τοπία της σιωπής" (ΕΤ-1), του γνωστού κομπλεξικού Βούλγαρη, που προσπαθεί, να μας πείσει πόσο χάλια ήταν οι διακοπές στη Μακρόνησο για τους φονιάδες, που το "σκληρό" καθεστώς της δημοκρατίας έστειλε, για να προστατευθεί από τη διαστροφή και τα μαχαίρια τους.
-Τελευταίο ξέρασμα στις 20-5-2012 το "Εκτός των τειχών" στη ΝΕΤ, όπου μπροστά του είναι κωμωδία το Ιντυμήντια. Πλήρης αναπαραγωγή των συνθημάτων των ανθελληνικών αναρχικών συμμοριών.
   Και από την άλλη, ... απόλυση της δημοσιογράφου της ΕΤ-3, που είπε στον αέρα "Βόρειος Ήπειρος", κατάργηση της Χριστιανικής εκπομπής "Αρχονταρίκι", κατάργηση της λαογραφικής εκπομπής του Μυλωνά (και οι δύο δωρεάν προσφορά στην ΕΡΤ, η οποία δεν πλήρωνε ευρώ), πλήρης υποβάθμιση των εκπομπών των Ενόπλων Δυνάμεων, από πάλε ποτέ 3 σε 1 εβδομαδιαίως της ... μισής ώρας και δεν έχουν τελειωμό οι διώξεις εναντίον κάθε τι Ελληνικού.
   Λοιπόν, το πράγμα δεν πάει άλλο. Είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι για αυτό το αίσχος και κανένας υπουργός και πρόεδρος της ΕΡΤ δεν μπορεί, να κάνει αντεθνική προπαγάνδα για χάρη του 5 % και φτύνοντας το 95 % του λαού. Συνεχή τηλεφωνήματα, γιούχα και ενεργές δράσεις κατά της ΕΡΤ και του Υπουργού, μέχρι να κοπεί το κοροϊδιλίκι με τα αναρχομαρξιστικά υποκείμενα".
   Παρά τας επί μέρους διαφωνίας εμού προς ένια σημεία του κειμένου, το κείμενον αποδεικνύει περιτράνως την ΠΛΗΡΗΝ ΚΑΤΟΧΗΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ, ήτοι υπό των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραιο-μασώνων !      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.