Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η Π.Α. της Ελλάδος δεν ηδύνατο, όπως αξιοποιήση τα παροπλισθέντα αεροσκάφη της διαλυθείσης υπό των σκουπιδο-εβραίων Ο.Α. ; ...

Ένα ακόμα αεροσκάφος Β-707 πρόκειται να μετατραπεί σε ιπτάμενο τάνκερ για την Αεροπορία του Ισραήλ
   Η Αεροπορία του Ισραήλ απέκτησε ένα ακόμα αεροσκάφος Β-707 το οποίο πρόκειται να μετατραπεί από την ισραηλινή εταιρεία ΙΑΙ σε ιπτάμενο τάνκερ. Τα τελευταία χρόνια η Αεροπορία του Ισραήλ χρειάστηκε να μετατρέψει περισσότερα αεροσκάφη Β-707 σε ιπτάμενα τάνκερ λόγω της εκκρεμότητας αναφορικά με την απόφαση του νέου αεροσκάφους ιπτάμενου τάνκερ της Αεροπορίας των ΗΠΑ.
   Οι καθυστερήσεις στο πρόγραμμα KC-X επηρεάζουν και την Αεροπορία του Ισραήλ η οποία αναμένει την απόφαση της αμερικανικής για να προχωρήσει στην αντίστοιχη δική της παραγγελία. 
   Οι μετατροπές στα αεροσκάφη Β-707 περιλαμβάνουν την εγκατάσταση νέων αεροβοηθημάτων της εταιρείας Honeywell με το νέο πιλοτήριο να διαθέτει 6 μεγάλες οθόνες, την εγκατάσταση νέου συστήματος επικοινωνιών καθώς και νέου προβόλου ανεφοδιασμού αμερικανικής κατασκευής όμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στα αεροσκάφη Boeing KC-135.
  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  


   Αρχαίος : Ή, μήπως, επειδή δεν προβλέπεται ... μίζα, τούτου ένεκεν δεν υφίσταται και ... υπηρεσιακή ανάγκη προς τούτο ; ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.