Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Εύγε εις τους εν λόγω βαρβάρους, οίτινες θα αφανίσουν την μνήμην του εβραιόσκυλου ! Είθε, όπως μιμηθούν τούτους και "ημέτεροι" άρχοντες (του κώλου), οι οποίοι αντιμετωπίζουν τοιαύτα θέματα μετά πολλής ... προοδευτικότητος, ήτοι ανθ-Ελληνικότητος ...

Θα κατεδαφίσουν το σπίτι του αιμομίκτη πατέρα Ιωσήφ Φριτσλ


  • AlphaTV News Team
   Το σπίτι στο οποίο ο Αυστριακός Γιόζεφ Φριτσλ κρατούσε επί δεκαετίες αιχμάλωτη την κόρη του και τα παιδιά που απέκτησε μαζί της πρόκειται να κατεδαφιστεί, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος της πόλης Άμστετεν. 
   Ο Φριτσλ, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τα εγκλήματά του, κρατούσε φυλακισμένη την κόρη του και τη βίαζε επί 24 χρόνια στο κελάρι του σπιτιού της πόλης Άμστετεν, στη βόρεια Αυστρία. Στο διάστημα αυτό απέκτησε μαζί της επτά παιδιά. 
   Ο δήμαρχος Χέρμπερτ Κατσενγκρούμπερ δήλωσε ότι οι τοπικές αρχές έχουν αποφασίσει να κατεδαφίσουν το κτίριο αλλά ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί το πότε θα γίνει αυτό. "Θα προτιμούσα να το κάνουμε νύχτα", είπε, εξηγώντας ότι δεν θέλει η κατεδάφιση να γίνει θέαμα για τα μέσα ενημέρωσης. 
   Πέρσι δικαστήριο πρότεινε την κατεδάφιση του σπιτιού με το αιτιολογικό ότι δεν επρόκειτο να βρεθεί αγοραστής για το κτίριο λόγω της αποτροπιαστικής ιστορίας του. Οι τελευταίοι ένοικοί του έφυγαν λίγο καιρό αφότου αποκαλύφθηκαν τα εγκλήματα του Φριτσλ, τον Απρίλιο του 2008.
   Ο 74χρονος Φριτσλ καταδικάστηκε σε ισόβια τον Μάρτιο του 2009, όταν δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τη δολοφονία ενός από τα παιδιά του. Το παιδί είχε γεννηθεί στην υπόγεια φυλακή της κόρης του και πέθανε σε λίγες ημέρες από παραμέληση. Ο Φριτσλ έκαψε το πτώμα σε ένα φούρνο στην αυλή.
   Είχε κριθεί επίσης ένοχος για βιασμό, αιμομιξία και παράνομη κατακράτηση της κόρης του, Ελίζαμπεθ, που σήμερα είναι 40 χρονών, και των τριών από τα παιδιά που απέκτησε μαζί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.