Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Η ... "δικαιοσύνη" αποτελεί στυλοβάτην του Προδοτικού Πολιτικού εβραιο-αλβανο-βουλγαρο-μασωνικού Συστήματος !

Παρέμβαση εισαγγελέα και .... άλλα ανέκδοτα

   Πολλά ανέκδοτα κυκλοφορούν τώρα τελευταία στην πιάτσα, αλλά το πιο μοδάτο είναι αυτό με την παρέμβαση εισαγγελέα για διασπορά ψευδών  ειδήσεων.
   Τι προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας ;
   ΑΡΘΡΟ 191 ΠΚ.
1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον* σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον «πεντακοσίων ενενήντα (590) ΕΥΡΩ» [200.000 δρχ.]**.
2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.
   Δηλαδή, για οικονομικούς κύκλους που προσδοκούν να κερδίσουν εκατομύρια με διασπορά ψευδών ειδήσεων, οι ποινές είναι απελπιστικά γελοίες.
   Μένουν λοιπόν αναπάντητα τα παρακάτω ερωτήματα:
1. Τον Μάρτιο του 2010, πάλι παρνέβη εισαγγελέας για την περίφημη είδηση περί εκτύπωσης δραχμών. Πιάστηκε κανείς;  Τιμωρήθηκαν μεγάλες αθηναϊκές εφημερίδες που δημοσίευσαν την είδηση;
2. Προ διμήνου, πάλι είχαμε τη δημοσιοποίηση email, δήθεν τραπεζικού στελέχους, που αποκάλυπτε πως η κυβέρνηση θα κηρύξει πτώχευση στις 25 Μαρτίου 2011. Εκεί δήθεν βρέθηκε ο υπαίτιος, ένας άνεργος τορναδόρος από το Ηράκλειο. Έγινε τίποτα; Είδε κανείς τη φάτσα του σε καμιά εφημερίδα ή κανάλι; Όχι βέβαια.
3. Τώρα πάλι ερευνά ο εισαγγελέας το θέμα του τελευταίου email της χρεωκοπίας.
   Τι θα προκύψει; Ό,τι προκύπτει συνήθως, δηλ. τίποτα !

   Συμπέρασμα : Μας δουλεύουν κανονικά επειδή μας έχουν βρει χαζούς. Θα προσπαθήσουν να εξοντώσουν οποιονδήποτε που θα προσπαθήσει με τα δημοσιεύματά του να κάνει ζημιά στα σχέδιά τους.
   daneiakartes.zedo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.