Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τα σιχαμένα πα.θο.κ.ικά εβραιο-αλβανό-σκυλα, ο λεπρός σημίτης και ο αλβανο-κοσσοβάρος πάγκαλος αποτελούν Προδότας και θα έχουν την τύχην του Προδότη ...

Μαρτυρία για το τι έγινε στα Ίμια

      olympiada
   Μεγάλη συζήτηση έχουν ανοίξει οι αναρτήσεις με τα άγνωστα κείμενα και επιστολές του μεγάλου Έλληνα Λάμπρου Παπαντωνίου: Οι αποκαλύψεις του Λάμπρου Παπαντωνίου: Μέρος 1. Πως τον εξόντωσε ο Σημίτης μετά τις αποκαλύψεις του για τα Ίμια.
   Θα συνεχίσουμε αύριο. Εως τότε, δείτε κάτι παράπλευρο…
   “Εγώ όμως είμαι αυτόπτης μάρτυς της μοναδικής συνεντεύξεως που έδωσαν, μόλις είχαν ολοκληρώσει την αποστολή.
    Παίχτηκε μόνο μια φορά στην Ελληνική τηλεόραση κι είμαι ένας από τους τυχερούς που την είδαν.
    Είπαν λοιπόν, ότι όταν πήγαν να καταλάβουν την δεύτερη βραχονησίδα όπως είχαν εντολή, είδαν επάνω Έλληνες στρατιώτες. Γιατί μέχρι να παρέμβουν οι ΗΠΑ, κατείχαμε και τις δύο βραχονησίδες. “Ρωτήσαμε”, λένε οι κομάντο, “από τον ασύρματο τη βάση : Επάνω είναι Ελληνες στρατιώτες, θα εμπλακούμε; Όχι, ήταν η απάντηση, περιμένετε λίγο και θα φύγουν!!! Και πράγματι σε λίγο τους είδαμε να αποχωρούν!!! Έτσι ανεβήκαμε και καταλάβαμε τη βραχονησίδα!”
    Ήταν δηλαδή στημένο από τις ΗΠΑ, αφού είχαμε και τις δύο, να κατέβουμε από τη μία, να ανέβουν οι Τούρκοι και μετά σαν καλοί διαιτητές να πούν, όπως και είπαν κατέβετε και οι δύο από τις βραχονησίδες.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.