Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Άει σιχτίρ, ρέ ! Θρασύ, προκλητικό και υποκριτικό τσογλάνι της Πολιτικής Ζωής της Χώρας ! ...

Αντεπίθεση ΠΑΣΟΚ στις κατηγορίες του Άκη

    "Έχουμε ρητή εντολή από το λαό για "όλα στο φως" και δεν θα σταματήσουμε πουθενά", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου στο αίτημα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής διερεύνησης της υπόθεσης των υποβρυχίων.    "Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω για καμία περίπτωση, αυτό είναι ξεκάθαρο", είπε ο κ. Πεταλωτής, υπογραμμίζοντας ότι επ' αυτής της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έχουν ανακινηθεί όλες οι υποθέσεις που λίμναζαν επί δεκαετίες και η κυβέρνηση θα προχωρήσει.
   Σημείωσε δε ότι το ίδιο θα κάνει και στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς "δεν μας αφορά σε ποια πρόσωπα αναφέρεται, αλλά αυτό που μας αφορά είναι να διερευνηθεί πλήρως και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσα πρόσωπα εμπλέκονται, πολιτικά ή μη".
   Υπογράμμισε δε ότι "αποδεικνύουμε στην πράξη ότι δεν σταματάμε πουθενά, δεν καλύπτουμε κανέναν και αυτό το δίδαγμα είναι που θέλουμε να βγει από όλη αυτή την υπόθεση και την οποιαδήποτε περίπτωση" καθώς επίσης και πως "θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι η ατιμωρησία που υπήρχε εδώ και δεκαετίες, πλέον παύει να υπάρχει".
   Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση θα δημιουργήσει -κατά το επιτρεπτό- ένα τέτοιο νομοθετικό πλαίσιο, μέσα από την αναθεώρηση του Συντάγματος, που να μην παραγράφονται ευθύνες πολιτικών όπως μέχρι τώρα και πως και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών που φέρνει, βελτιώνει κατά το μέτρο του δυνατού αυτή τη νομοθεσία.
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.