Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Αφιερωμένον εις τους ευγενείς ανθρώπους, τέρενς και κόμπανυ, εξ εμού, ενός ... απολιτίστου ...

Αλλοδαπή που φύλαγε 81χρονη γριούλα, την στραγγάλισε με καλώδιο φορτιστή...

    Θύμα της οικιακής βοηθού της φαίνεται ότι έπεσε μια ηλικιωμένη που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, σε συνοικία της Πάτρας. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η άτυχη γυναίκα είχε στραγγαλιστεί με το καλώδιο ενός φορτιστή κινητού τηλεφώνου, το οποίο βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Το θύμα είναι μια γυναίκα ηλικίας 81 χρόνων και βρέθηκε νεκρή από συγγενείς της που ανησύχησαν επειδή δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της.
    Άνδρες της Ασφάλειας Πατρών που ερεύνησαν το διαμέρισμα στην συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Υψηλάντου, διαπίστωσαν ότι ήταν αναστατωμένο και όλα οδηγούν στην εκδοχή της ληστείας.
    Η 36χρονη Βουλγάρα οικιακή βοηθός που είχε αναλάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα να προσέχει την ηλικιωμένη, είχε εξαφανιστεί και αυτό την καθιστούσε βασική ύποπτη για την δολοφονία που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια της Πάτρας έδωσε κατάθεση μια αλλοδαπή φίλη της, η οποία επιβεβαίωσε ότι εκείνη σκότωσε την άτυχη γριούλα. Τα ξημερώματα, η Βουλγάρα οικιακή βοηθός εντοπίστηκε, συνελήφθη και ανακρίνεται στην Ασφάλεια πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κάτι που θα γίνει εντός της ημέρας.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.