Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Η ... εβραιο-λαγνεία υμών, ώ defencenet, δεν κρύπτεται ! Δικαίωμα ! Αλλά, τουλάχιστον, μην ... ψεύδεσθε ...

ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία : 60 χρόνια κυριαρχίας στη Μέση Ανατολή

   Η ιστορία και η δράση της ισραηλινής αεροπορίας ήταν και παραμένει πάντοτε εντυπωσιακή.        Πρόκειται για μια από τις καλυτέρα εκπαιδευμένες και ετοιμοπόλεμες αεροπορίες στο κόσμο.                                                                                                                                                               Σήμερα η IAF παραμένει η ισχυρότερη αεροπορία στη μέση ανατολή αλλά και η μοναδική αήττητη τα τελευταία 60 χρόνια…    Το Ισραήλ από τη στιγμή της ίδρυσής του μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι για να επιβιώσει ένα κράτος το οποίο είναι περικυκλωμένο από εχθρικές προς σε αυτό χώρες θα πρέπει να διαθέτει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και αποφασιστικότητα να τις χρησιμοποιήσει όταν αυτό απαιτηθεί. 
   Όπως όλοι οι κλάδοι του ισραηλινού Στρατού έτσι και η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία (IAF) φροντίζει να είναι μια από τις πιο καλά εκπαιδευμένες, ετοιμοπόλεμες και αποφασιστικές Αεροπορίες στον κόσμο.
   Σε όλους τους πολέμους όπου έδρασε το Ισραήλ βγήκε πάντα νικητής, αντιμετωπίζοντας υπεράριθμες δυνάμεις. 
   Σήμερα, καλείται να παίξει και πάλι έναν σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της Μέσης Ανατολής, αφού το Ιράν και το πυρηνικό πρόγραμμά του φαίνεται να απειλούν το κράτος του Ισραήλ.
   Η IAF τα τελευταία χρόνια εκπαιδεύεται συνεχώς σε ασκήσεις κρούσης σε μεγάλες εμβέλειες που προσομοιώνουν κτύπημα κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν, ώστε, όταν απαιτηθεί, να τη φέρουν σε πέρας, όπως τόσες άλλες σημαντικές αποστολές αποτροπής κατά το παρελθόν, (βλ. βομβαρδισμό του ιρακινού αντιδραστήρα Osiraq το 1981). Η ιστορία και οι σημερινές δυνατότητες της IAF δε μπορούν να εξαντληθούν σε ένα άρθρο γιατί είναι μεγάλες, αλλά μπορούν να παρουσιαστούν όσο είναι δυνατό να γίνει. 
   defencenet.gr    
   Αρχαίος : Και μετά βεβαιότητος ψεύδεσθε, ένεκεν των κάτωθι λόγων.
1) Ουδαμού αναφέρεσθε εις τας Αληθείς προϋποθέσεις επιβιώσεως και του σκουπιδο-κρατιδίου και της αεροπορίας του, ήτοι εις την αρπαγήν και ληστείαν ετέρων Κρατών και Λαών : 6 δισεκατομύρια δολάρια ετησίως στέλλουν, επισήμως, αι γαμημέναι πολιτείαι Αμερικής, ως "βοήθεια", εις το σκουπιδο-κρατίδιον, άνευ της συμφώνου γνώμης του Λαού των γ.π.Α. ... ! Εάν έστελλον το ποσόν τούτο, εις χρήμα και πέραν ετέρων "βοηθειών", και εις την Ελλάδαν, τότε διαρκούσης της τελευταίας δεκαετίας θα είχεν λάβει 6χ10=60 δισ δολάρια, συνεπώς η ΕΛΛΑΣ ούτε εις το ΔΝΤ θα είχεν καταφύγει, αλλά θα είχεν και την καλυτέραν Πολεμικήν Μηχανήν του κόσμου, η οποία θα ήτο ... εντυπωσιακή, αήττητος, νικήτρια πάντοτε και κυρίαρχος εις την περιοχήν της, καλά εκπαιδευμένη και ετοιμοπόλεμος ! ... Συνεπώς, παρουσιάζετε έναν ... "τζάμπα μάγκαν", ως ... κάτι το ξεχωριστόν ... ΨΕΥΔΟΣ !  
2) Δευτέραν Αληθήν προϋπόθεσιν επιβιώσεως του σκουπιδο-κρατιδίου αποτελεί η, κατόπιν αδείας των Προδοτών Κυβερνητών της Ελλάδος, χρήσις της εν Κρήτη στρατιωτικής βάσεως της ... Σούδας, εκ του Αερολιμένος της οποίας ανεφοδιάζετο το σκουπιδο-κρατίδιον, διαρκούντων απάντων των πολέμων τους οποίους διαξήγεν ...  Τούτο γνωρίζετε καλώς και εδήλωσεν δημοσίως και ο πατήρ σκουπιδο-μπούς ...
3) Γράφετε, ότι "Σήμερον καλείται ..." ! Εκ ποίου καλείται, ωρέ καλόπαιδα ; ... Εξ υμών ; ...   
4) Γράφετε, ότι "... αφού το Ιράν και το πυρηνικό του πρόγραμμα φαίνεται, να απειλούν το κράτος του ισραήλ" ! Εν ώ το σκουπιδο-κρατίδιον (το μόνον τοιούτον επί του Πλανήτου) και το πυρηνικό του πρόγραμμα ουδέναν απειλούν ; ... Ωρέ καλόπαιδα, ... παραμορφωτικούς (της Αληθείας) φακούς επαφής χρησιμοποιείτε ; ...
   Η σκουπιδο-ιστορία και αι εγκληματικαί δυνατότηται του σκουπιδο-κρατιδίου, ως και υμείς δηλώνετε, πολύ μεγάλαι εισίν και δεν χωρούν ούτε εις έν άρθρον ούτε και εις έν ... βιβλίον ... 
   Ταύτα και μένω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.