Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Αφιερωμένον εις εκείνους, οι οποίοι ... διαδίδουν, ότι ... μέσω εκλογών θα οδηγηθή ο Λαός εις την ... λύσιν των προβλημάτων του ...

Ο έκπτωτος Μουμπάρακ συνένοχος για το θάνατο 846 Αιγυπτίων


   Δικαστής της ερευνητικής επιτροπής για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Αίγυπτο, δήλωσε χτες πως ο έκπτωτος πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, είναι συνένοχος για τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον των 846 πολιτών που έχασαν τη ζωή τους, κατά τις αιματηρές συγκρούσεις που έγιναν στη χώρα κατά την περίοδο των 18 ημερών της κρίσης, τον περασμένο Ιανουάριο.
    Οι αστυνομικές δυνάμεις της χώρας άσκησαν υπερβολική και δυσανάλογη βία κατά των διαδηλωτών πυροβολώντας στο ψαχνό τους πολίτες που έβγαζαν φωτογραφίες ή βιντεοσκοπούσαν τα επεισόδια από τα παράθυρα ή τα μπαλκόνια των σπιτιών τους.
    Τα πραγματικά πυρά που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις εναντίον των διαδηλωτών, ενοχοποιούν τον έκπτωτο πρώην πρόεδρο Μουμπάρακ, πως τους όπλισε το χέρι “δια της οδού της εξουσιοδότησης” καθώς οι περισσότεροι νεκροί φέρουν τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι και στο στήθος, γεγονός που μαρτυρά και τη χρήση ελεύθερων σκοπευτών για την καταστολή των διαδηλώσεων.
   http://www.amanpoiare.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.