Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Τα ... τσογλάνια της σκυλο-εβραιο-βουλγάρας ... μάργκαρετ "να είναι καλά" και όλοι οι άλλοι να 'πά να γαμ...... Οποίος ευτελισμός της Ελλάδος ...

Προβληματισμός στα Τρίκαλα

   Προβληματισμό προκαλούν οι τελευταίες αυτοκτονίες επιχειρηματιών στο Ν. Τρικάλων, λόγω της οικονομικής κρίσης.
   Η προχθεσινή περίπτωση του αποστράτου αξιωματικού. Είναι η τρίτη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ άλλη μια απονενοημένη πράξη σημειώθηκε στη Χαλκίδα.
   Τα δυο περιστατικά:
   Άλλοι δυο άνθρωποι, ο ένας στα Τρίκαλα κι ο άλλος στην Εύβοια, χάθηκαν βάζοντας οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους, μην μπορώντας να αντέξουν την δυσπραγία και τα οικονομικέ προβλήματα που τους προκάλεσε η παρατεταμένη κρίση.
   Ένας 51χρονος απόστρατος αστυνομικός που είχε επενδύσει ότι είχε και δεν είχε σε μια επιχείρηση στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, ήταν ο πρώτος από τους αυτόχειρες. Η σύζυγος του τον βρήκε να κρέμεται από το σχοινί που είχε δέσει σε ένα σιδερένιο δοκάρι στην αποθήκη της επιχείρησης τους και ειδοποίησε το τοπικό τμήμα. Ο άτυχος άνδρας άφησε πίσω του δυο κόρες, από τις οποίες η μια από τον πρώτο του γάμο σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη.
   Στο Μυτικα Χαλκίδας, ένας 34χρονος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγητικό του όπλο που βρέθηκε διπλά του, χωρίς τίποτε να προδικάζει ότι θα κατέφευγε στην αυτοκτονία.
   Η μητέρα του, που άκουσε τον πυροβολισμό και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί, υπέστη νευρικό κλονισμό όταν αντίκρισε το παιδί της νεκρό. Συμφώνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας ήταν άνεργος και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
   daneiakartes.zedo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.