Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Η εν κουτο-φραγγία ... μασωνο-εβραϊκή "δικαιοσύνη" του κώλ..., η οποία πρέπον εστί, όπως καταστραφή πάραυτα !


Άνεργος ο Βρετανός σχεδιαστής

Τη θέση του και από την εταιρεία που φέρει το όνομά του έχασε ο Τζον Γκαλιάνο


Αντιμέτωπος με τη "δικαιοσύνη" βρίσκεται ο Γκαλιάνο 
Ουάσινγτον 
   Ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας Τζον Γκαλιάνο, ο οποίος απολύθηκε από τον Οίκο Dior μετά τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε, απολύθηκε και από την εταιρεία που φέρει το όνομά του, σύμφωνα με την αμερικανική ειδικευμένη στο χώρο εφημερίδα Women's Wear Daily.
    H πηγή της πληροφορίας που προέρχεται από το Παρίσι δεν διευκρινίζεται, αλλά η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι ο 50χρονος Γκαλιάνο «απολύθηκε επίσημα» από την εταιρεία John Galliano, η οποία κατά 91% ανήκει στον όμιλο Dior.
   Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι η εκχώρηση της εταιρείας δεν ήταν άμεση προτεραιότητα για τον ιδιοκτήτη της, παρά το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι επενδυτές από την Κίνα, την Ιταλία ή τη Μέση Ανατολή.
   Την 1η Μαρτίου, ο Οίκος Dior αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία του με τον Τζον Γκαλιάνο, λόγω του «ιδιαίτερα απεχθούς» χαρακτήρα της συμπεριφοράς του και τις δηλώσεις που έκανε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.
   Ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας διώκεται στη Γαλλία για αντισημιτικές και ρατσιστικές ύβρεις εναντίον τριών ατόμων, σε δύο επεισόδια σε ένα παρισινό καφέ.
   Ένα βίντεο που «ανέβηκε» στις αρχές Μαρτίου στο Διαδίκτυο τον δείχνει σαφώς σε κατάσταση μέθης, να δηλώνει ότι «λατρεύει τον Χίτλερ».
   Αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει έξι μήνες φυλάκισης και πρόστιμο 22.500 ευρώ.
   Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.