Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Χαίρε Νεολαία Αγωνιζομένη !


   H Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία Σχολείου Ανορθόδοξου Πολέμου που θα διεξαχθεί στο χωριό Σταυροχώρι Νομού Ξάνθης, από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2011. Από την αρχή της χρονιάς, η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Ξάνθης, στην προσπάθειά της να αυξήσει την εκπαιδευτική κατάρτιση των μελών της σε αντικείμενα ειδικών δυνάμεων μια προσπάθεια που καταβάλλεται και από την μητροπολιτική Λ.ΕΦ.Ε.Δ. όπως όλοι μας άλλωστε είχαμε την εμπειρία να βιώσουμε και στον φετινό ”Μακεδονομάχο”, έστρεψε τα “εκπαιδευτικά πυρά” της, εκεί που χτυπά η καρδιά των ειδικών δυνάμεων, στο Σχολείο Ανορθόδοξου Πολέμου.     
   Στην προσπάθεια αυτή, αρωγός μας στάθηκε ο αξιωματικός ε.α. των ειδικών δυνάμεων (τον οποίο όσοι συμμετείχαν στον φετινό «Μακεδονομάχο» είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν) ο οποίος με την πολυετή του πείρα από διεθνείς ασκήσεις και σχολεία αλλά και ως εκπαιδευτής των ειδικών δυνάμεων είναι πάντα παρών και μας μεταδίδει την γνώση του !
   Το σχολείο λοιπόν οργανώνεται από την Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Ξάνθης και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από αξιωματικό ε.α. των ειδικών δυνάμεων. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.  
   Για περισσότερες πληροφορίες & συμμετοχές στον ιστότοπο της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Ξάνθης - https://sites.google.com/site/lefedxanthi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.