Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΝΑΙ ! Μόνη ΕΛΠΙΣ Ο ΘΕΟΣ !

Ήμαρτον ! - Με Δελτίο Τύπου, το Μαξίμου προέβλεψε μόνιμη χρεοκοπία !


    Kαμιά φορά ακόμα και τα σενάρια ωχριούν μπροστά στην πραγματικότητα. Φανταζόσασταν ακόμα και πριν λίγες ώρες ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας θα δήλωνε ότι "Η χρεοκοπία μπορεί να διαρκέσει δύο εβδομάδες ή μπορεί να κρατήσει και πολύ περισσότερο, προκαλώντας έτσι πολύ μεγαλύτερη ζημία»; Ούτε και οι πλέον κακοπροαίρετοι, ούτε ακόμα και οι "Κασσάνδρες" (όπου "Κασσάνδρες" αποκαλούντο από την κυβέρνηση οι έχοντες το θάρρος της γνώμης τους) θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι ο πρωθυπουργός της χώρας θα μιλούσε για ολική και μόνιμη χρεοκοπία.
   Και όμως!
   Όχι απλώς το δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου (σε συνέντευξη στους Financial Times Γερμανίας), αλλά έστειλε και σε δελτίο Τύπου το Μέγαρο Μαξίμου το σχετικό απόσπασμα, μέσα σε εισαγωγικά μάλιστα (μην τυχόν και γίνει καμία παρανόηση και δεν γίνει αντιληπτό από τους πάντες ότι πτωχεύουμε, πιθανόν και όχι τόσο "επιλεκτικά", αλλά πολύ μονιμότερα)! Δε νομίζουμε ότι κανείς μπορούσε να το φανταστεί αυτό που συνέβη.
   Ποια ελπίδα υπάρχει για τη χώρα μετά την συγκεκριμένη δήλωση
   Ο Θεός !
   
   
   (Περισσώτερα εις το κείμενον της Πηγής)
   Το link των FTD όπου μπορείτε να βρείτε την συνέντευξη: http://www.ftd.de/politik/europa/:griechen-rettung-papandreou-draengt-eu-und-iwf-zur-eile/60078327.html
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.