Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ώ, ρε, ... αλβανο-πάγκαλε : Να ομοιάσωμεν και εις τούτο προς τους αδελφούς εσού ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !



ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ...ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ! ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ !!!

   Απίστευτη φρίκη! Η αλβανική μαφία "σούβλισε" 35χρονο Αλβανό μετανάστη στην Κρήτη με σκουπόξυλο !!!! Από το DNA των τουρκαλβανών δεν ξεγράφεται εύκολα το οθωμανικό παρελθόν και η ιστορία τους... (βλέπε Αθανάσιος Διάκος)...Ένας 35χρονος Αλβανός στα Χανιά δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όταν κάποιοι αρρωστημένοι ομοεθνείς του μαφιόζοι, τον σούβλισαν στην κυριολεξία με σκουπόξυλο !
    Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής. Ο άτυχος άνδρας έφτασε σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων, λέγοντας πως τραυματίστηκε μόνος του. Όπως υποστήριξε, ενώ βρισκόταν στο μπάνιο του σπιτιού του έπεσε και χτύπησε. Όμως αυτό που ισχυρίστηκε δεν έγινε πιστευτό από.... τους αστυνομικούς.
    O 35χρόνος, Αλβανός υπήκοος, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες αρχικά διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στον πνευμονοθώρακα. Ωστόσο, κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Παρουσίασε υψηλό πυρετό και αμέσως υποβλήθηκε σε νέα σειρά εξετάσεων. Οι χειρουργοί, που τον εξέτασαν, διαπίστωσαν ότι ο ασθενής έφερε σοβαρό τραύμα στο έντερο.
    Σύμφωνα με τον διευθυντή των ιατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου, Γιώργο Αρχοντάκη, διαπιστώθηκε ότι από τον πρωκτό του ασθενούς είχε εισέλθει αντικείμενο, που του προκάλεσε βλάβη στο παχύ έντερο, το διάφραγμα, το συκώτι και άλλα όργανα, ενώ στο δεξιό του ημιθωράκιο, είχε σφηνώσει το πλαστικό κομμάτι της άκρης του σκουπόξυλου.
    Ο ασθενής υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική εξέταση, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία, προκειμένου να λάβει κατάθεση από τον ασθενή και τα συγγενικά του πρόσωπα τα οποία πεισματικά δεν λένε το παραμικρό!!!
    Είναι προφανές ότι το θύμα και η οικογένεια του είναι τρομοκρατημένοι και δεν τολμούν να πουν καν μία λέξη υπό τον φόβο των ομοεθνών τους μαφιόζων. Και δεν λένε λέξη γιατί ξέρουν επίσης ότι η αστυνομία και οι νόμοι της χώρας μας δεν έχουν τη δυνατότητα να τους προστατέψουν απέναντι στην αλβανική μαφία.
    Είναι γνωστό ότι το σούβλισμα με σκουπόξυλο αποτελεί μία πολύ συνηθισμένη τιμωρία της αλβανικής μαφίας ειδικά στη βόρεια Αλβανία ...
   ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ! ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ;
ygro-pyr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.