Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τα εβραϊκά merde του Πλανήτου δολοφονούν τον ενοχλητικόν Τσάβεζ δια του ... ιού του καρκίνου ! ...

Hugo Chavez : Έχει καρκίνο ο "τελευταίος επαναστάτης"...


Image   ''Εχω καρκίνο"! Λειτουργώντας με απόλυτη διαφάνεια  εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες σε εθνικό τηλεοπτικό διάγγελμα ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Hugo Chavez, ανακοινώνοντας αυτό που πολλοί υποψιάζονταν, ότι πάσχει από καρκίνο.
   Όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο Chavez, του οποίου η κυβέρνηση επανειλημμένα διέψευδε ότι ήταν βαριά άρρωστος, παραδέχτηκε ότι πάσχει από καρκίνο μέσω ζωντανής σύνδεσης από την Κούβα, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εδώ και αρκετό καιρό.
   Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δεν έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο δήλωσε αποφασισμένος να ξεπεράσει το πρόβλημα.
   Ενημέρωσε τον κόσμο ότι αρχικά υποβλήθηκε σε επέμβαση για ένα πυελικό απόστημα στις 11 Ιουνίου, όμως οι εξετάσεις που ακολούθησαν έδειξαν ότι υπήρχαν και άλλοι όγκοι που αποδείχθηκε ότι είχαν καρκινικά κύτταρα. Έτσι υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση για την απομάκρυνση των υπόλοιπων όγκων.
   «Καθ’ όλη τη ζωή μου, έχω κάνει λάθη ένα από αυτά ήταν ότι δεν πρόσεχα την υγεία μου και δεν έκανα εξετάσεις», τόνισε ο πρόεδρος, ο οποίος ήταν αδυνατισμένος σε σύγκριση με πριν από αρκετές εβδομάδες, όμως έδειχνε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
   Βέβαια μετά από όλα αυτά ανοίγει και η κούρσα διαδοχής σε μία χώρα που βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με την πολιτική των ΗΠΑ στην περιοχή και έχει γίνει πόλος για τους λοιπούς "αντιρρησίες" της Λατινικής Αμερικής (Βολιβία, Κούβα κλπ). Μάλιστα σε ότι αφορά την Κούβα, το Καράκας την έχει αναλάβει "υπό την προστασία του" τα τελευταία χρόνια.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

  Αρχαίος : Δεν ευθύνεται η αμέλεια εσού Hugo ...
  Τα εβραϊκά merde των γαμημένων πολιτειών Αμερικής σε φονεύουν, δια του ιού του καρκίνου, ως είχον πράξει μετά του Μακαριστού Χριστόδουλου, του δικηγόρου Γεωργανά και πολλών-πολλών ετέρων ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.