Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΚΩΝ-ΝΟΣ Α. ΠΛΕΥΡΗΣ : ΓΕΓΟΝΟΤΑ 1965-1977, Τά άγνωστα παρασκήνια ! ( Ώστε, ο ... Παπαδόπουλος ανεκήρυξεν εις Ν.Π.Δ.Δ. το ... κ.ι.σ. !!! Τούτο αφιερώνεται εις εκείνους, οίτινες έχοντες, προφανώς, ανάγκην ... ειδώλων αποδέχωνται, αδιακρίτως και καθολικώς, διάφορα πρόσωπα της Πολιτικής, άνευ σκέψεως-ερεύνης-μελέτης των ό,σων έπραξαν ή παρέλειψαν, ίνα πράξουν ! Ως ... μαθήτριαι προς ... καλλιτέχνας ... Ώστε, κατόπιν της ... σωτηρίας του ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ εν έτει 1967, δια της αδείας προς αερόπλοια των γ.π.α. όπως μεταφέρουν οπλισμόν εις το ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ κρατίδιον διερχόμενα εκ της Σούδας, η ... εθνοσωτήριος ανεκήρυξεν και το ... κ.ι.σ. εις ν.π.δ.δ. ! Σημειώσατε το ΑΘΛΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, το οποίον επεκαλέσθη ο Παπαδόπουλος, ίνα αιτιολογήση την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΝ ΠΡΑΞΙΝ του ... Εξ ίσου άθλιον προς τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ των ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ της σήμερον ... Ήτο και ο Παπαδόπουλος μεταξύ των εν ... Μέση Ανατολή και Παλαιστίνη ... Αξιωματικών της Ελλάδος ; ...) ! 7

   Αντιγράφω, ώ Αναγνώστα, εκ των σελίδων υπ' αριθμούς 74 και 75 του ως άνω συγγράμματος :
   "Μετά πεντάμηνον περίπου με ειδοποιούν να πάω στον Παπαδόπουλον. Τον επεσκέφθην με δύο βιβλία. Τον "πρεσβευτή" του Γκαλμπραίηθ και "Τα πρωτόκολλα των σοφών της σιών". Του τα έδωσα. Μου είπε : "Τον Γκαλμπραίηθ θα τον διαβάσω. Το άλλο το μεσιανικό το έχω μελετήσει. Όλα όσα γράφει αληθεύουν".
"Ναι, αλλά σεις ανεκηρύξατε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο εις Νομικόν Πρόσωπον Δημοσίου Δικαίου", ετόλμησα να παρατηρήσω. "Με αντάλλαγμα όμως να σταματήση ο διεθνής τύπος να κατηγορή την επανάστασι". "Νομίζετε ότι οι εβραίοι τηρούν τις υποσχέσεις τους ;". "Ξέρω, ξέρω, αλλά δεν σε θέλω για τέτοια. Απεφάσισα να αναλάβης ειδικός συνεργάτης μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.