Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Λοιπόν, ώ ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραιο-tube, άει γαμηθήτε !

http://youtu.be/oBoYzWksgQI

Το Youtube κατέβασε το χριστουγεννιάτικο βίντεο της Χρυσής Αυγής..."Η Χρυσή Αυγή εύχεται καλά και ...Ελληνικά Χριστούγεννα" - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Η Χρυσή Αυγή εύχεται καλά και ...Ελληνικά Χριστούγεννα με ένα βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα της. Ωστόσο to Υοutube κατέβασε το βιντεο με αποτέλσμα να προκαλέσει την οργή της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή αφού κατέβηκε το βίντεο προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:
   "Ένα από τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα βίντεο, γεμάτο ρομαντισμό και νοσταλγία για μία αξέχαστη εποχή, απαγορεύθηκε και διεγράφη από το διαδίκτυο. Αναφερόμαστε στο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο: "Καλά Χριστούγεννα από την Χρυσή Αυγή σε όλους τους Έλληνες" με εικόνες από την παλιά Αθήνα.
   Ο διαδικτυακός τόπος Youtube το απέσυρε δηλώνοντας ότι προάγει τη... "ρητορική μίσους"! Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια. Μπορούσαν τουλάχιστον να πουν ότι απαγορεύεται οτιδήποτε έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, για να περιοριστεί η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι το εν λόγω βίντεο απεσύρθη σε χρόνο ρεκόρ. Σίγουρα οι εικόνες και τα μηνύματα που περιέχει μιλούν στις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων.
   Προχωράμε σε νέα ανάρτηση και καλούμε όλους τους Έλληνες να προωθήσουν αυτή την όμορφη σύνθεση εικόνων και ήχων, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές μας για γρήγορη απελευθέρωση από τη στυγνή τυρρανία που εξουσιάζει τον κόσμο".
Στο βίντεο παρουσιάζονται εικόνες απ' την παλιά Αθήνα απ' όπου φυσικά λείπουν εικόνες μεταναστών και λοιπών στοιχείων που ενοχλούν την ... αισθητική του κόμματος που επιλέγει να κάνει σύγκριση με εικόνες απ' το σήμερα από μετανάστες, επεισόδια κλπ για να δείξει την αλλαγή προς το χειρότερο.
   ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.