Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Η Πολιτική (και ..."δημοσιογραφική") απάτη εν τω μεγαλείω της : Εις το τέλος της εν λόγω ειδήσεως, ως την παρουσιάζει το defencenet, εμφανίζεται το σημαντικώτερον στοιχείον της ειδήσεως, ήτοι ότι εις το δημοψήφισμα ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΝ ΜΟΝΟΝ το ... 32,9 % του Λαού της Αιγύπτου !!! Επί τούτου, δε, του ποσοστού έλαβεν ... έγκρισιν το Σύνταγμα ! Εν τέλει, τι ποσοστόν του Λαού της Αιγύπτου ενέκρινεν το "νέον σύνταγμα" της Αιγύπτου ; Ουδόλως αναφέρεται υπό του Ιστολογίου, μόλον ότι εξάγεται δια μίας απλής πράξεως αριθμητικής : 32,9 χ 63,8 % =... 20,99 !!! Ώστε, ΤΟ ΝΕΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ... 20,99 % ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ !!!!!! Ούτε το ... εβραιο-αλβανο-βουλγαρο-τουρκο-πα.θο.κ. δεν ελάμβανεν τοιαύτα ... πλειοψηφικά ... ποσοστά ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! Αιγύπτου και Ελλάδος !

Με ποσοστό 63,8 % 
εγκρίθηκε το νέο Σύνταγμα στην Αίγυπτο
   Με ποσοστό 63,8%, εγκρίθηκε το νέο Σύνταγμα, που συνέταξαν οι ισλαμιστές υποστηρικτές του προέδρου της Αιγύπτου Μόρσι, όπως ανακοίνωσε η ανώτατη εκλογική επιτροπή, μετά από δημοψήφισμα που διεξήχθη σε δύο γύρους.
   Σύμφωνα με την επιτροπή, έχουν διερευνηθεί όλες οι ενστάσεις. Επίσης έγινε γνωστό πως η συμμετοχή στις ψηφοφορίες διαμορφώθηκε στο 32,9%.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.