Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΚΩΝ-ΝΟΣ Α. ΠΛΕΥΡΗΣ : ΓΕΓΟΝΟΤΑ 1965-1977, Τά άγνωστα παρασκήνια ! 5 (Περί ... Ασλανίδη ! "Αμφιβολίες, αμφιβολίες, το μυαλό μου βασανίζουνε πολλές ..." ) !

   Εις την υπ' αριθμόν 60 σελίδαν του ως άνω συγγράματος, κάτωθι ευμεγέθους φωτογραφίας του Ασλανίδη, γράφει ο συγγραφεύς : 
   "Ο Συν/ρχης Ασλανίδης, πολιτικώς ευφυής και δυναμικός.". 
   Ουδεμίαν αμφιβολίαν τηρώ, είτε προς την ευφυίαν του ανδρός, είτε προς τον δυναμισμόν του.
   Εις την υπ' αριθμόν 64 σελίδαν, όμως, γράφει ο συγγραφεύς :
   "Εκείνη την εποχήν έβλεπα συνεχώς τον Ασλανίδη στο γραφείον της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στην οδό Πανεπιστημίου. Συνήθως συνεσκέπτετο με τον αναπληρωτήν του Βλαδίμηρο και τον νομικόν του σύμβουλο Κα-τζουρό, που και οι δύο ήσαν των καταδρομών".  
   Ο μεν ... Βλαδίμηρος, του οποίου αγνοώ το παρελθόν, προκειμένου να φέρη το όνομα τούτο αποτελεί, τουλάχιστον γόνον κομμουνιστών, οίτινες και του έδωσαν το όνομα του ... ειδώλου των (του βλαδίμηρου λένιν), ... ανανηψάντων ή μη αδιάφορον, ο, δε, ... Κα-τζουρός αποτελεί μετά βεβαιότητος κρυπτο-εβραίον του ... οίκου των ... Τσουρ (ως π.χ. Τσούρας, Τσουρή, Τσουρός, Κατζουρός, Κατσαρός, Κατσουρίδης, κλπ, κλπ). 
   Εις, δε, την υπ' αριθμόν 70 σελίδαν γράφει ο συγγραφεύς :
   "Ο Λαδάς και προπαντός ο Ασλανίδης εξέφραζαν τους σκληρούς της Επαναστάσεως. Ήσαν ο θορυβώδης ορμητικός ποταμός, που όμως εστερούντο στρατιωτικής ισχύος, διότι δεν ηγούντο μονάδων. Άλλος ποταμός, ύπουλος, διωγκούτο σιωπηρώς, δίχως να φαίνεται, με δύναμι, διότι διέθετε τας μονάδας της ΕΣΑ και προετοιμάζετο.".
   Εξέφραζεν τους ... σκληρούς της ... επαναστάσεως ...
   Σύμφωνοι ! 
   Αλλά ένιοι ισχυρίζωνται και εγγράφως, ως π.χ. γνωστόν φουκαροειδές περί τας μυστικάς υπηρεσίας, ότι η ... επανάστασις ήτο σχέδιον των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων, οίτινες επρόλαβον την ... επανάστασιν των αμερικάνων, εγκαθιδρύσαντες δικήν των εξουσίαν, επειγόμενοι λόγω του επερχομένου τότε πολέμου του ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ μετά της Αιγύπτου και της σημαντικότητος του Αερολιμένος της Σούδας, εκ της οποίας, τη Αληθεία, εξηρτάτο η ... σωτηρία του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΩΛΟ-κρατιδίου (όπερ απεδείχθη εν τέλει) ...   
   Οι ισχυρισμοί τούτοι αναφέρωνται εις την θητείαν, μικράς αλλά ηγετικής ομάδος των στρατιωτικών (μεταξύ τούτων και του Ασλανίδη), διαρκούντος του Β' Π.Π εις την ... Παλαιστίνην, όπου τους επλησίασαν (νέους Αξιωματικούς όντας) και τους ... απερρόφησαν δια δελεασμού ...
   Θα αντείπης, ίσως, ... "αναπόδεικτοι ισχυρισμοί" ... 
   Πέραν των ισχυρισμών τούτων, όμως, εντύπωσιν (επιβεβαιωτικήν των εν λόγω ισχυρισμών) αποτελεί και η γνώσις εμού, ότι ... σημαντικόν στέλεχος του Γραφείου του Ασλανίδη (και στρατιωτικός), ότε αντελήφθη, ότι το καθεστώς δεν θ' αργήση, ίνα καταρρεύση, εζήτησεν υπό του Ασλανίδη, όπως ... αποστρατευθή συνταξιοδοτούμενος (προς αποφυγήν τυχόν ... διώξεώς του), αλλά και όπως ... "τακτοποιηθή" εις εργασίαν τινάν (λόγω και της μικράς ηλικίας του)
   Και, αληθώς, ... ετακτοποίησεν εκείνον ο Ασλανίδης !
   Πούθε, άρα γε ; ...
   Μα, εις ... Κλωστοϋφαντουργίαν ... εβραίου ... (μη υφισταμένην σήμερον).

   Όλως ... τυχαίως ; ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.