Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Άντε γαμήσου, ρέ ΚΑΘΗΚΙ ! Που θα μιλήσεις και για ... πολιτισμό ! Θρασύ και προκλητικό ΣΚΟΥΠΙΔΙ ! Οι ... θεμελιώδεις αξίες, ΜΑΛΑΚΑ, αφορούν και τους ΕΛΛΗΝΕΣ της Βορείου Ηπείρου ! Θα το καταλάβης, συντόμως ... Θα σε τακτοποιήσω εγώ, ΜΑΛΑΚΑ !

Μπερίσα: «Μην φοβάστε τον αλβανικό εθνικισμό, είναι ο πιο πολιτισμένος »
   Κανείς δεν πρέπει να φοβάται τον αλβανικό εθνικισμό, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τις θεμελιώδεις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα σε εκδήλωση της αλβανικής κυβέρνησης για τα ΜΜΕ αναφέρει η ιστοσελίδα aftonomi.gr.
   «Παρά το γεγονός ότι από το τέλος του περασμένου αιώνα και μέχρι σήμερα περνάμε από τις χειρότερες καταιγίδες εθνικισμού, ο αλβανικός εθνικισμός είναι πιο πολιτισμένος και εμπνέεται μόνο από την ελευθερία», δήλωσε ο Μπερίσα.
   Ο Αλβανός πρωθυπουργός υπογράμμισε τη συμβολή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία «έριξαν φως στην ιστορική αλήθεια» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με τον ίδιο τρόπο θα προωθήσουν και την διαδικασία της επανένωσης των Αλβανών και την ένωσή τους με την Ευρώπη.
    Μεταξύ άλλων ο Μπερίσα τόνισε ότι η κυβέρνηση της οποίας ηγείται έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες που στέφθηκαν με επιτυχία.
    «Αυτή τη χρονιά είχαμε την τύχη να γιορτάσαμε την 100η επέτειο της ανεξαρτησίας της Αλβανίας και προσπαθήσαμε  με όλα τα μέσα και τις δυνατότητές μας να τιμηθεί ο τόπος σ' αυτή την 100ή επέτειο. Οι Αλβανοί γιόρτασαν με αξιοπρέπεια και ενωμένοι, γιόρτασαν δυναμικά και πιο όμορφα από ποτέ την Ημέρα της Ανεξαρτησίας και είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η θετική ενέργεια θα ωθήσει προς τα εμπρός τη διαδικασία της ένωσης μεταξύ μας και της ένωσης με την Ευρώπη», δήλωσε ο Μπερίσα.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.