Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Το ... καταδικάσατε, αλλά δεν θα ... εισβάλετε κιόλας σ' αυτό, ώστε να μην κτίση τα νέα μπορντελό-σπιτα ! Έ ; ... Δεν αποτελεί Συρίαν μετά Άσσαντ το ... ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-κρατίδιον ... ΓΕΛΟΙΑ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ !

Ρωσία και ΕΕ καταδίκασαν με κοινό ανακοινωθέν 
το ισραήλ για τα σχέδια της κατασκευής νέων εποικισμών.

   Μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής Ρωσίας-ΕΕ, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, και η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Κάθριν Άστον, έδωσαν στην δημοσιότητα ένα κοινό ανακοινωθέν 8 σημείων για την ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή.
   Στο ανακοινωθέν που αναρτήθηκε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Ρωσία και ΕΕ διατυπώνουν την έντονη διαφωνία για τα σχέδια της κατασκευής νέων ισραηλινών εποικισμών και καταδικάζουν το Ισραήλ για αυτήν την πολιτική του.
   Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση εφαρμογής του εν λόγου προγράμματος κατασκευής εποικισμών θα τεθεί σε κίνδυνο το Παλαιστινιακό Κράτος και πως το σχέδιο αυτό αποτελεί εμπόδιο στην ειρηνευτική διαδικασία πέρα από το γεγονός ότι αντίκειται στο διεθνές δίκαιο.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.