Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ η ... ΕΞΑΓΩΓΗ ... ΤΕΚΝΩΝ ! Και, δη, ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ! Και, δη, η ... εξαγωγή εις τας γαμημένας πολιτείας Αμερικής ! Αι οποίαι ... κατοικούνται υπό μεγάλης ομάδος ... ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΖΩΩΝ ! ΝΤΡΟΠΗ !

Θα απαγορευτεί στους Αμερικανούς να υιοθετούν παιδιά από τη Ρωσία;

Πρόταση για να απαγορευθεί σε κάθε Αμερικανό πολίτη να υϊοθετεί παιδιά από τη Ρωσία, προωθείται προς ψήφιση στο ρωσικό Κοινοβούλιο. Πρόκειται για μια από τις ρωσικές απαντήσεις στην ψήφιση του χαρακτηριζόμενου ως αντιρωσικού «Νόμου Magnitsky» από τις ΗΠΑ.
Θα απαγορευτεί στους Αμερικανούς να υϊοθετούν παιδιά από τη Ρωσία;
Διαμαρτυρίες κατά των απαγορεύσεων υιοθεσίας ρώσων ορφανών από πολίτες των ΗΠΑ. Πηγή: Maxim Blinov / RIA Novosti
   Με τον ονομαζόμενο «Νόμο Ντίμα Γιάκοβλεφ», σκοπεύει να απαντήσει το ρωσικό Κοινοβούλιο στον αμερικανικό «Νόμο Magnitsky». Αρχικώς, οι εκτιμήσεις συνέκλιναν στο ότι νόμος θα στρεφόταν κυρίως κατά των Αμερικανών που είχαν υιοθετήσει παιδιά από τη Ρωσία και αθωώθηκαν σε υποθέσεις που βρέθηκαν κατηγορούμενοι για κακομεταχείρισή τους.
   Όμως οι ρώσοι βουλευτές προχώρησαν ακόμη περισσότερο, καθώς στην «Λίστα Ντίμα Γιάκοβλεφ» δεν θα εισάγουν μόνο τους υπόπτους για παραβίαση των δικαιωμάτων των μικρών Ρώσων, αλλά προτίθενται να απαγορεύσουν γενικά την υιοθεσία ορφανών από τη Ρωσία από κάθε αμερικανό πολίτη, ακυρώνοντας έτσι τη σχετική ρωσο-αμερικανική συμφωνία. Να σημειωθεί ότι το φαινόμενο των υϊοθεσιών Ρωσόπουλων από αμερικανικές οικογένειες τα τελευταία χρόνια έχει λάβει σημαντικές διαστάσεις.
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
   Η Ρωσία ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.